Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, November 8, 2013

...Kongsi Gambar...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Jumaat penghulu segala hari.
Senyum2 selalu.

Hari ini nak kongsi gambar lagi.
sekarang nih rajin benor ai men'Snap' gambar.
sayang plak rasanye kalo tak tempek kat sini.
bertabah lah korang yer. Layan~

Handbeg baruuuuuuu.
coklat adik Na punye.
Hitam ai punye. sebenarnye, ai lagi suka warna coklat tuh, tapi yang coklat tuh ade reject sket. so ai pilih warna hitam, skali adik jual beg tuh kata dia bagi diskaun kat beg wana coklat. trus adik Na nak beg tuh. :)

Comel tak shaye??

nampak sangat kat rumah x de tepon rumah.
bila dapat yang kat rumah nenek, kemain lagi bergaya dengan tepon nenek.
hahaahhahaha

Hasil dari Diet Atkins.
seluar ai londeh u. tapi ai tetap pakai jugak.
malas nak beli seluar baru sebab masih ondiet.
bila dah capai target baru start beli seluar baru.
skrg ai pinjam tali pinggang My hubby.
muahahahahahahhahahaha.

*angkat kening laju2.
amacam?? gojes ke tidokkkkkk???
percubaan pertama pakai halfmoon shawl gi keje. kikiki
awal2 lagi dh bangun, mana tau amik masa nak pakai khennnn~
balik kampung haitu adik Na ajar kakak dia pakai halmoon nih. senang jer rupernye.
muahahahaha. boleh lah kannnn?

projek Kami adik beradik.
belom siap lagi. ini persiapan untuk kenduri kawen adik lelaki ai pada 17hb nih.
nanti ai buat n3 khas projek kami adik beradik nih k~

itu jer setakat nih gambar yang nak dikongsikan.
moga terhibur membacanyeeeee.

Sekian..


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

28 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Bestnye tgk Zura dah berjaya dgn Atkin.. Huwaaaa congrate. Good luck

Sura Mohd said...

Akak pun baru beli handbeg satu..hehehe..
Tahniah Zura dah nampak hasilnya dengan berdiet..akak jugak yg semakin bam bam..huhuhu..

nea lopah said...

beli kt mana hb tu yangg...

Sidratul Muntaha said...

honestly
aku pelik nape ko kate ko cubby dear?
ko dgn aku beso 2 kali ganda aku weih.
ahaha
apepun
tahniah la sbb dah kurus.
haku?!
tak daya lagi
masih belum ade masa ni
btw, tak tergugat pun dgn handbeg
aku antu periuk and kitchen ware
tu mmg ade yg menangis kat tepi pintu klu tak dapat beli
hihiih

Liza Yati said...

Tahniah2. Setiap kali baca pasal diet zura hati berkobar2. Tapi bila nak mula ja. Alahai..... malasnya.. tunggu mengandung bersalin duku lah. Haha

Kakzakie said...

1. Dah bolehlah Zura beli seluar baru. Tak payah pinjam talipinggan lagi hihi...

2. Kakak nak tengok macam mana zura buat bunga yg cantik - tunggu next N3

3. Adik pakai topi dah macam org korealah:)

Nafira usof said...

nea lopah..
beli masa balik Terengganu Haitu.
kebetulan ade ekspo kat Dungun. tu yang rembat handbeg sebijik tuh.

encikarman said...

wow.. banyak aktiviti yg di buat, bagus. Hargai setiap detik bersma keluarga

adrianna syaz said...

Comey tuan umah.hehe.tahniah sbb sdh kurus eh..nk beg satu..hehe :D

Izan Ishak said...

wahhh... izan suka tgk zura pakai halfmoon tu. sangat gojes hokay!!! tak tipu ni, siyes tau.

maszmadi said...

wah berhalfmoon shawl kakak kita ni, shantek2..

pssst, kak nak bakar roti tu guna api atas bawah yerk... tq bertanya...

Nafira usof said...

maszmadi..
Okeh! terima kasih atas resipi itu.. nak try buat nanti. tgk anak2 suka tak makan~

Myra Jay said...

Cantik susun bunga macam tu :)

BTW myra kagum dengan semangat Zura berdiet dengan Atkin :D

mama lieyna said...

Ngidam nak pakai halfmoon shawl gak, tp belum beli..hehe..

Waaa cunlah :-)..hehe..

Syoknye dh kurus banyak.. akak ni mkin buncit je perut, mkn lalu sgt..hehe...

umi alya said...

mak aihhhh comelnya tuan tanah

eB said...

diet apakah itu? mcm best jew... mcm best jeww.... (ouuuchhh gedix nor bunyik haku... ;p)...
dier aper eh zura? share boleh?

Atia Adina said...

17hb adik ra kawin ... balik ganu lah eh ... 16hb kak ad balik kelate ... :)

lizz said...

waa memang dah betul2 kuruih ni...caiyok2 zura..cantik zura pakai halfmoon ...kena dengan bentuk muka jelita u....

lieyalatif said...

terbaik la zura....byk dah loss tu...teruskan usaha tau...lieya pun baru abis seminggu induction ni gara2 gi langkawi mkn byk hahaahahah....lega dah turun 3kilo n berat dah 50kg balik....seram betul kalo naik bile bercuti2 malaysia nie heheheeheh....

lieya pun suke yg hitam....ish lieya ni jgn kate henbeg, kasut pun mmg laju2 pilih kaler hitam ssb senang nak maching....

amboi comel zura berhalfmoon...berseri2 muke hah....dah rupe anak dare tau!

Cho Zila said...

tanag seluar longgartu memang terbaikler dik zura... caya betoiler... akakni yang tak kemana...
bestnyer beli handbag.. akakni duk nak belikan asyik tak berkenanjer...
halfmoon tu memang best tau...

Masya said...

Wahhh berbaloi2 bnyknya perubahannn... Skrg sy mmg suka pakai halfmoon selesa

Papa Mifz said...

adik ipar PM pula 24hb nih majlis kawen nya...

MulutPayau said...

wahhhh...tahniah dik, dah berjaya turunkan berat badan tu..
Cantik tudng tu..sesuai sangat ngan tuannya...

aine ainun said...

hadoi...tgk seluar tu mmg hebakkkk la...
tahniah!!!!!!!
caiyokkk teruskan lagi diet...=)

ros_reeza said...

tahniah kak.. suka baca cerita diet akak.. jadi inspirasi.. banyak perubahan positif!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

waaaaaaaaa...teruja tengok suar dah londeh..tahniah :)

GREENJADE said...

tu dia byk nye lost weight...jeles22.jeles..kite ni dh makin membulat..risauuuuuu

hainom OKje said...

Dalam banyak banyak gambar tu ....suka gambar yg seluar besar tu....weyh zura okje pun nak beratkin jugaklah.....nak ambik gambau gitu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...