Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, November 9, 2013

...Kongsi Fakta Menarik Di Hari Sabtu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Sabtu.
Amboiiiiiii.. kemain sonok yer mereka2 yang cuti haini.
hai keje uolls! sekerat hari.

Okehlah.. santai2 jer hari sabtu nih.
nak share fakta menarik yang ai suka kat paper Berita Harian.
dah snap2 tuh harus lah share2 kan~

urrrmmm.. maknanye jasad Firaun nih masih elok ke masa jumpa tuh?
kalo sesiapa yang arif pasal sejarah lama nih mohon kongsi kat komen yer.
terima kasih. :)

haaaaaa.. tu dia!!!
memang kena hati2 neh~ patut lah selalu adik gigitan nyamuk kat badan anak2.
geram betol!

okeh~ lepas nih boleh bela ikan emas.. hehehehe
ke ade orang bela obor2?? urmmmm..

itu jer nak kongsi haini.
Terima kasih sebab sudi membaca.. love u!

sekian..


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

Zee Suhaini said...

selamat berkerja la kita yer zura..memang malas sesangat ni..nasib la..huhuhuu

Fizalinolie said...

Kalau betul bagaikan di kata... Hehe. Bolehlah pelihara ikan emas lepas ni :)

Nafira usof said...

Zee...
Selamat Bekerja jugak buat Zee.
mmg lemau sket kalo keje sabtu neh.
heheehhe

Kakzakie said...

1. Bumi pun tak terima jasadnya sebab itu jadi bagitu.

2. Sebab itu ramai budak kena denggi berbanding org dewasa kan

3. Ini kakak baru tahu Zura.

Kakak pun kerja half-day hari ini.

Nafira usof said...

Kakzakie..
memang zura mengharap akak yang bagi jawapan fakta pertama tuh. sebab selalu nampak akak share buku2 sejarah cam tuh. Terima kasih kak~
ilmu jugak neh.

Lia3003 said...

nafira.. fakta pasal firaun tu, dlm al=quran pun ada ckp jasad firaun tu x hancur and ia adalah untuk dijadikan iktibar untuk kita pada hari ini

ct cheery said...

cheery tahu napa nyamuk suka kanak2x..sbb daging kanak2x lembut...senang nak gigit hahahaha

eira eixora said...

patutlah dhiya amani selalu kena gigit nyamuk. mak pak dia tak kena gigit pula

Suri Naz said...

Hmmm..trauma kat nyamuk....I sh.....sebb Cik nyamuk la kite diserang denggi...haishhhhhh

aine ainun said...

As salam Mama Delisha, Mama Anis...
Alaaaaa....lama kita tak komen sini,
rindu tau!!
Haha, umahkita banyak nyamuk..malam comfirmkena pakai kelambu,
mmg kesian kalo gigit bb=)

Ehh....
nak mintak maap...
kita tak sempat lg nak mengepossssss....
huhu, maap sgt...
insyaallah, akan sampai nanti=)

ros_reeza said...

Assalamualaikum kak.. selamat pagi.. oh baru tahu nyamuk lagi suka kanak kanak rupanya ek..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Fakta menarik ni ! ...

GREENJADE said...

hehe rasa mcm nk ternak obor2 pulak kih3

tp yg bab nyamuk tu mmg betul..geram aje khennnnn dia gigit2 anak kite..

hainom OKje said...

Darah budak budak manis kot Zura ...maklum le belum makan macam macam makan kita hehe....

Sidratul Muntaha said...

tang obor2 tu aku caya
sbb masa aku niak feri ke penang
byk obor2 tu dekat2 permukaan
then suddenly deme seme lari n selam dalam2
ade pakcik tu kabo nak ribut lepas ni
mgm ebtul..
sejam lepas tu..
kat area htel ribut dgn hubat lebat dekat 3 4 jam jugaklah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...