Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 21, 2013

...Majlis Di Pihak Pengantin Perempuan | Akad Nikah...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Ceria2 lah Selalu k~

AMARAN : N3 penuh dengan gambar!

Hari ini bermula coretan berkisarkan Majlis Perkahwinan adik Lelaki ai.
Majlis berlangsung pada Hari Jumaat 15hb November 2013.
Malam Jumaat tuh ai adik badik sampai kat umah My Ma pukul 12 lebih. ai sampai dulu dari Nens. sampai2 jer terus duk godek2 gubahan hantaran yang belom siap sepenuhnye lagi.
pukul 2 baru pakat2 tido. sebab esoknye Majlis Akad Nikah pukul 10 pagi.

Bersiap untuk bertolak ke rumah pengantin perempuan.
gubahan hantaran masih ade yang belom siap sebab x cukup bahan.
kena bawa ke homestay yang di sewa khas oleh adik lelaki ai.
sebab majlis Akad dan bersanding agak jauh masanye. so, semua berehat di homestay dulu sebelom ke majlis bersanding petangnye tu.


selamat tiba di rumah pengantin perempuan.
sesambil tunggu tok kadi sampai.
Moh lah kita bergambar dulu.
Layan gambar kami yer uolls!


3 gojeses!
sila jangan pengsan sekarang.
dah habes baca n3 baru boleh pengsan okeh!


lagi 3 gojeses!
muahahahaha.


the best photo by My hubby.
kemain lagi Delisha tuh khen!


Nafira's Family.
Warna tema hari tuh adalah. 
Pink untuk pompuan dan Kuning untuk lelaki.


Nens's Family.


Mak Cu sibuk melayan anak buah dia.


 Ammar Haziq & Delisha.

 My Anis & My Delisha in Pink


Delisha yang Malu2.


Me n Hubby.
Nakkkk jugak menyelit. hahahaha
Adik lelaki ai.
a.k.a bakal pengantin lelaki.
bersiap sedia untuk majlis Akad nikah.


selamat lah mengadap tok kadi.
serius kan! ai pulak yang menggelabah time nih sebab tok kadi nye muka veri the serius.
takut ai, berdoa panjang lebar! cam ai plak yang nak kawen.
hahahahaha

Dengan sekali lafaz.
selamat menjadik isteri orang.


Yang menyenap pon di snap.
bahasa ape lah ai pakai tuh.


bersama2 duit hantaran dan Mas Kahwin.


orang2 kuat snap gambar.
me layan anak2 jer.


Layan suami dan Anak makan.
maklumlah pagi2 tadi mana sempat nak jamah makanan.
semuanye terkejar2.



Melayan si kecik main buai.. pastu bergaduh sebab buai 1.
yang berebut nak main sampai 3 orang.
My Delisha tuh plak bukan reti nak main gilir2.


Me n Mak su.
Adik ipar My Ma.


My Tok (Mak My Ma) My Ma & Besan (ibu pengantin perempuan)
My Tok masih kuat tau. kalo bab mengurut memang pakar. tapi ai tak berani nak ngurut ngan My Tok. sebab ai memang tak tahan orang urut. hahahaha.
masa sebelom My Tok kawen dengan Tok Ayah baru, My Tok memang duduk ngan My Ma,
suka lah jiran2 My Ma sebab boleh datang berurut ngan My Tok.
sekarang dia dah kawen ngan Tok Ayah baru, jadiknye dia balik duk kelantan.

Lepas jer Majlis akad nikah n makan2. kami terus gerak ke homestay Kami.
Tepi pantai u!! tapi x sempat nak jejak pantai pon. panas dah satu hal. nak siapkan hantaran pon satu hal.

okeh.. stop sini dulu.. nanti sambung lagi.
*sambil juling bijik mata. @@

bersambunggggg..

P/s: Amacam?? cukup panjang?? cecah lantai u! okeh~ sekarang boleh fengsan~



23 comments:

Masni Syafie said...

pengsan sudah...hihihi...
selamat pengantin baru utk pasangan...

lizz said...

waa dapat jugak nengok nens tau...ketiga-tiganyer gojes sangat...semuanyer pink delisha n anis pun comel sangat kemain ceria dierang ni...
Selamat pengantin Baru untuk adiknyer yek...

adrianna syaz said...

Pink dgn kuning lagi...hehe..slmt pngantin baru kpd adik akak dan pasanannya :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

cantik pink kuning ")

Eliss Mie said...

sedodon bertiga gitu, syoknya ada adik beradik perempuan. tak perla..ai sedondon dgn anak2 dara ai jer la :p selamat pengantin baru buat adik. isteri dia orang mana tu ?

Kakzakie said...

Serba pinklah Zura..

ps: kakak nampak emas berkepuk-kepuk yang dipakai nenek dan mak Zura... bling-bling!!

Sura Mohd said...

fulamak..memang gojes lah..berpink/kuning..nenek dan ma zura cam adik beradik..:)

umi alya said...

wowwwwwwwwwww pink kaler, cantik..

zarena heeney said...

wahhhhhh serba serbi pink
nsb baiklah laki zura tak pki pink hehehehe

cantik adik ipar baru zura

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah... mata is teruih jadi wana pink ;)

mama lieyna said...

Selamat pengantin baru..

Cun kaler tema pengantin tuu...sweet..
Wah wah.. mmg gojes uu... selim melim...

Atia Adina said...

cantik 3 gojes baju sedondon

Qhaifa Nur said...

ada tema tuh yang best...
alhamdulillah...selamat sudah

selamat pengantin baru...

uncle gedek said...

Kenapa yang lelaki tak pakai pink?

tak aci...!!!!

Rizziela said...

mudanya mak tok ....

salam perkenalan

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh berkenan plak tgk pink yellow tu... gabungan yg cantik :)

hainom OKje said...

Yang tak menahannya tu 3 gojes diva tu hehe...meletops!!!
tak ramai orang ke Zura?
Wah tok Zura tu nampak mudalah....

εïзmummyHazaεïз said...

Tema cunnn. Bestnye. Me xdek sape nak kawen antara siblings. Kot sorang tu nak kawen ok la, teringin nak kenduri2 kawen nih. Hihihi

Papa Mifz said...

hamboi menyerlah sungguh warna pink baju masing2...hehe

sampaikan salam tahniah kepada pengantin baru...

Fizalinolie said...

Wow... Pink color. Fiza suka color pink. Bestnya sedondon pulak tu. Mesti meriahkan Zura :)

Masya said...

cantiklah kombinasi pink kuning dengan kelabu pink..

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. akak da kurus!~ cantik..

ct cheery said...

urmm selamat jadi suami owg sudah..jaga isteri leklok yeh..hehe.by the way, sis nampk comel dengan tudung kuning tu hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...