Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 20, 2013

...WW | Persiapan Majlis Perkahwinan...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Rabu.
Layan WW yang x bape nak WW nih jom~

Sireh junjung hasil tangan Kami 3 beradik.
masih dlm proses menggubah.


bunga telur atas pulut kuning.
di kerjakan sepenuhnye oleh kakak tersayang. ai ler.
muahahahaha.

9 dulang hantaran dari pihak kami.

pelamin di pihak Kami.
Majlis Sambut menantu.

projek adik beradik lagiii.
props untuk photo booth Kami.
cantek ke tidokkkkk?

Sekian.. 

P/S: Pada yang bertanya camner nak buat bunga tisu tu.. Kat N3 INI ai dah wat tutorial. selamat mencuba~

19 comments:

Myra Jay said...

Bestkan kenduri kendara ni..
Walaupun penat tapi happy :)

Tahniah buat family Zura terima 'orang baru' :)

Cho Zila said...

seronok banyak hasil kerja tangan adik beradikjer...

Sura Mohd said...

projek adik beradik tu yang best..cepat la upload gambo lagi..:)

izan mama mia said...

bestnyer projekk adik beradik zura

nea lopah said...

waaaaa...i like prop2 ni. hehehe

Atia Adina said...

bertuah adik ada kakak2 yang rajin

Tihara said...

cantiknya, kreatif betul zura ni..selamat pengantin baru buat adik

eB said...

cayalah... kreatif zura nih tau...
rajin pulak tuh. suka3 :)

Qhaifa Nur said...

apa yang penting kerjasama...
bunga tisu...suka2

Fizalinolie said...

Wah! Mesti best... Nak2 projek adik-beradik. Confirm meriah. Bestnya :)

~aYu~ said...

wah... best.. adik-beradik saling mencurah idea utk dekorasi.. terbaik...

hainom OKje said...

Pelamin dia walaupun simple cantik ... Elok sangatlah tu adik beradik bekerjasama
Zaman sekarang ni kalau tak de photo booth mmg tak meriah rasanya kan Zura hehe...

lieyalatif said...

wahh zura....tangan berseni rupenye....cantik gubahan hantaran tu....sentuhan special gitu dari kakak tersayang...lieya berkenan betul bunga telur tu...sweet sgt bile biru ngan pink bersatu....auwwww!!

lagi satu pelamin pun cantik...sweet sgt kaler nyeeee.... untung camni zura...korang adik beradik leh settle sireh ngan hantaran2 lain....

photo props tu lawoooo....tak sabar lieya nak tgk pic full majlis nieh....

lizz said...

Waa rajinla kakak tersayang ni buat munga kretip tau...

Kakzakie said...

Gandingan adik-beradik yg sepakat nampak cantik dan indah hasilnya. Yg pasti memorinya terpahat dihati masing-masing..

Tahniah dari kakak!!

adrianna syaz said...

Sama2 berkerjasama hasilkan sesuatu mmg best ni..lawa pelamin..nak kawen..hehe

Papa Mifz said...

kat Ijok pun tengah sibuk dengan persiapan perkahwinan , adik ipar kahwin sabtu nih...

Daddy Ziyyad said...

Tambahkan lagi props tu...hahaha..buat set Iron Man...set Captain Jack Sparrow....:P

Masya said...

rajinnya siap buat photo booth.. projek adik beradik yg menjadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...