Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, November 30, 2013

...Bagi Can Anakanda Anis Plak yang Posing...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Sabtu~
Siapa keje haini?? Samalah kiteeeee.

Seperti biasa, N3 hari Sabtu kita santai2 jer.
takmo bagi stress bagi yang tengah keje cam ai.
hari ni ai nak tempek gambar anak dara ai posing bersana props yang mama dia buat.
masa Kami ngah posing, Anis dengan delisha tengah tido.
tu pasal balik2 gambar mama posing ngan papa jer yang tempek kat blog.

bila dia bangun dari tido, dia komplen mama dia x amik pon gambar dia kat photo booth kami tuh. nak posing sangat?? haaaaa..posing sampai pengsan~

Muka orang baru bangun tido.

blur pulakkkk.

Spek mahal okeh!

My Anis posing ngan Ammar Haziq.

lagii.

bibir seksi uols!





dengan jiran ai.

Sekian.. n3 tempek gambar My Anis~


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

11 comments:

Papa Mifz said...

baru bangun tidur pun gigih berposing yer...hehe

anajingga said...

macam comei je...cantik props tu bunga crepe ke nafira usof??was here mlm minggu ni..

MulutPayau said...

Comel..mcm2 gaya ada...
Cantik props tu...

lieyalatif said...

amboi kemain masing2 takmo lepas kan peluang hah heheeheh...ye la zura mane aci mak paknye ajek yg posing sakan...anak2 mesti nak posing sekali eheheheeheh...

lieya suke props bunga2 tu zura...cantik plak biru, kuning, pink tuh....gigihkorang buat sekuntum2 bunga tu kan....mmg terbaik lah ....

Sura Mohd said...

rugi kalau Anis lepaskan peluang amik gambo kat photo booth tu.dia pun ada menyumbang jugakkan.. buat bunga tu..bangun2 terus posing..memang terbaek..:)

Fifi Nadhrah said...

pandai anis posing.. syok la bangun tido ade yang nak melayan..

lizz said...

hamboi anis kemain lagi berposing bangun tdo yek...kemain lagi lips dier tu seksi messi lagi tu...ammar tu pun baru bangun tdo jugak ker tu...

Cho Zila said...

syioknyer kalau anak2 suka posing bermakna blog ibunyer boleh ada entri.. kalau idak kurangler idea tau...

Masya said...

ala nape gambar2 anis ni gegar sabotaj eh.. hahahaha

ros_reeza said...

nak jugak dia bergambar. sesetengah budak mana nak bergambar kalau baru bangun tidur kan..

hainom OKje said...

Yelah asyik mak diaorang je yg posing nak gak posing dekat dinding yang cantiks tu hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...