Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 28, 2013

...Majlis Sambut Menantu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Khamis.

haini lemau plak rasa. memula plan nak puasa sunat lagi haini. sekali x larat pulak nak bangun sahur..hehehe. semalam azan magrib kat dalam tren. Myhubby datang pickup kat stesen komuter baru dapat minum air. huhuhu.
eh.. termelalut plak. padahal nak citer pasal bende lain.
hehehehe.

Hari ini ai nak tempek gambar2 di Majlis Sambut menantu di pihak kami plak.
Majlis serdahana jer pon~ Meraikan orang baru dalam keluarga Kami dan untuk kenal lebih rapat dengan keluarga pengantin pompuan.

Pasangan yang di rai.
berkenan pulak dengan warna baju dorang.
pelamin pon cantek kan~ pelamin tu di uruskan oleh adik ai Nens dan Adik Na~
Adik Lelaki ai setuju jer bila dorang pilih pelamin nih. 
lelaki kan~ bukan banyak ragam sangat.

Tinggal Azie jer kat pelamin sebab suami dia sibuk melayan kawan2 dia kat kemah makan.
memang camni lah gayanye.. menunggu para tetamu datang bertemu dengan penganti.
di temani My Ma dan Kami2 yang tukang bergambar jer kejenye. hekhekhek.

Keluarga belah pengantin perempuan.
yang lelaki semua ngah makan kot. yang naik bergambar kaum perempuan jer.

Pengantin bersama ngan Kakak dan Adik Azie.

Azie dengan My Ma dan Jiran Kami.
Acara bertemu pengantin.

berkenalan dengan semua jemputan yang hadir.
mana yang ai kenal ai bagitaulah adik ipar ai nih.
mana yang ai tak kenal ai tany My Ma lah. ai pon boleh berkenalan sekali.
selalunye yang dah lama x jumpa tuh yang x bape nak kenal tuh.
hehehehehe

Salam ngan Mak mertua tu yang paling penting kan~
My Ma pon senyum berseri2 kan~

Bergambar bersama Kakak ipar Nens.
terima kasih sebab sudi datang dari Kuantan untuk memeriahkan majlis kami nih. 
Mak mertua Nens pon ade datang sekali. tapi x bergambar plak.

ini plak sepupu kami dan anak2.
lagi 2 anak lelaki x tau hilang kemana.. anak lelaki mana lah minat sangat bab2 bergambar nih.

Kami sekeluarga.
masa nih sempat tangkap My Ayah kejap.
tu pon dah bukak dah baju batik dia. pakai baju basahan jer. 
My Tok pon ade skali.. cuma My Tok ayah jer x de.

Kami dengan My Tok~

Dengan sepupu ai.

ayah n mak buah bersama2 anak2 buah.

dah selamat jadik puan.
layankan jer lah Kakak2 ipar yang suka bergambar nih yer Azie.
bila lagi nak posing banyak2 kan~
baju dah cantek dah. hehe



Adik Na dan Kakak Ipar dia.. Azie.

My Anis dangan Cik Azie dia~

Nens dan Azie.

Kami yang tak jemu2 bergambar. hehehe

bersama anak2 wek~ hahahaha

ai pon nak jugakkk.
hahahahaha
macam sedondon jer baju kami ngan baju pengantinkan~
kalo tgk kat luar sebenarnye berbeza.

okeh.. tu jer nak tempek gambar untuk majlis sambut menantu kat rumah kami.
lega sudah bila majlis berjalan lancar.
penat x yah cakap lah kan~ tapi tetap rasa seronok lagi banyak.
dapat jumpa sedara mara yang dh lama x jumpa.

Sekian.. Kesah Majlis sambut menantu.

p/s: n3 nih pon meriah ngan gambar kan!


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

Zee Suhaini said...

ok jugak la zura..lelaki memang la senang..buat jerk ape pon takde nak bangkang sangat laaa...
sedondon jer sumer..ngan pelamin sekali pon sedondon..heheheee

Rizziela said...

nasib baik pengantin masih sneyum..penat bergambarkan

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cantik gabungan warnanya tu....

izan mama mia said...

pengantin doh penat nak senyum..hihi

Wak Gelas said...

ammvoii sonoknyer kawenn kanns.,ehHHEe

ct shah said...

salam..singgah sini

suka tgk colour baju pengantin.
salam kenal ek.

Sura Mohd said...

time camni memang gila bergambo la ya..cantik adik ipar zura ni..:)

Myra Jay said...

A'a memang nampak sedondon kaler baju u ollsss tapi memang cantek :D

Qhaifa Nur said...

cantiklah pelamin..simple...memang kreatiflah

seronoknya bergambar dengan pengantin...kena sporting

Kakzakie said...

Cantiklah semuanya Zura... meriah, menarik dgn muka semua sengih/senyum nampak happy sangat. Kakak sukalah..

Fizalinolie said...

Sempoi gila gambar... Suka tengok. Nampak kemeriahannya. Hehe...

NaNa said...

Meriah nya Majlis...Semoga bahagia ke akhir hayat :)

::NureeN:: said...

clrful... menonjol n nice :)

mama lieyna said...

Cntiknyeeee ...
Baju pengantin sgt cantik... kaler soft n menawan :-)

eira eixora said...

cantik adik ipar baru.

adrianna syaz said...

Mmg cntik kaler baju tu..nmpk menyerlah..tahniah tuk pasangan pngntin..mmg comey adik ipar akak....ngee :)

hainom OKje said...

Cantik cantik gambar tu Zura biluuuu.. mana pi pengantin lelaki,.... dah start cuci pinggan ke? hehe

lizz said...

hamboi semua nyer comei...memasing sweet sangat...suka tau pink biru...

ros_reeza said...

Ros suka lah warna baju tu.. cantik.. colour dia naik :)

Ibu Amani said...

skrg ni mmg trend kalau bergambar ada kertas dialog 'i'm married'...kenapa masa zaman kita dulu xde trend gini gini...jeles...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...