Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 19, 2013

...Projek Bunga Tisu KAMI...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Selasa.
Masih lagi sakit2 badan.

Semalam sepatutnya dah masuk keje. tapi terpaksa MC sebab kaki x boleh jalan. hahahaha
kaki krem hoiii.. mcmlah orang kuat sgt jer kat Majlis kenduri tuh.. hahahaha

oklah.. haini sibuk sket. baru habes cuti panjang kan~
cuma haini nak citer pasal projek bunga tisu Kami haitu.
citer pasal kenduri kemudian2 k~ 

tadaaaaaaa.. ini lah projek kami adik adik.
flower wall hasil dari bunga tisu itu.
cantek kan??

Flower wall nih sebenarnya photo booth untuk Kami2.
hahahahahahaha. nama pon kaki bergambar khen. haruslah ade tempat bergambar khas untuk kami2.

 selain dari itu.
bunga tisu jugak di gunakan untuk gubahan hantaran adik ai.
ini semua idea dari Nens sebenarnye. dia memang berbakat bab2 gubahan nih.

Alhamdulillah~ berjaya jugak projek kami adik beradik nih.
n3 mendatang nanti, sila lah bertabah dengan gambar2 yang super banyak.
hehehehehe

Sekian.. Kesah Projek Kami.

P/s: Amacam?? ade bakat x kami jadik perunding majlis kawen?
muehehe.

18 comments:

Masya said...

cantiklah nafira.. seyes.. jimat bajetkan... kreatif

Sura Mohd said...

wow..cantiknya...berbaloi buat projek bunga tu..:)

Atia Adina said...

cantik....mst jenuh nak buat tu kan?rajin sungguh

Eliss Mie said...

nampak macam fresh flower. comel :) berapa lama nak siapkan tu??

Nafira usof said...

Eliss Mie..
Nak tempeknye sekejap jer. nak siapkan bunga tuh yg amik masa sket. agak2 dlm 2 minggu gak.. tapi bagi sorang sikit yang buat. Ma pon kena buat bunga jugak.. hahahahaha

Liza Yati said...

Wow. Talented . Cantiknya lah hai.

Zee Suhaini said...

kreatip la zura..dah tempek banyak2 camtu memang nampak cantik..
boleh la buat deco2 kat umah macam ni..nanti wat tutorial ehhh tuk wat bunga tisu..hehehehee

ct cheery said...

wow..cantik..toi lah leh buat background bergambar..hihi

Fizalinolie said...

Cantik. Pandai Zura buat :)

izan mama mia said...

wah kagum akak dgn semanagt adik beradik tuu..sangat gojes hasilnya

zarena heeney said...

cantik lain drpd yg lain

Kakzakie said...

Kakak salutelah Zura sebab modal kecik tapi hasilnya sangat cantik:)

Qhaifa Nur said...

dari tisu ke...sangat cantik dan kreatiflah..

eira eixora said...

memang berbakat. sangat tidak sangka tisu boleh menjadi sebegitu berharga. saya dulu2 berhabis bnyk untuk bunga hantaran. end up bunga entah ke mana sekrang ni.

hainom OKje said...

Oooooo.....ini rupanya projek munge tu....hehe. Serious cantik Zura!...hantaran pun dah sedondon dgn flower wall....

mama lieyna said...

Waaaaah kreatipnyee..lawaaaa sgt!
Jimat belanja :-)

Myra Jay said...

Murah tapi hasilnya superb beb..

Seyes andai kata adik laki myra nak kawen, harus cilok idea Zura..
Halal ye..heheee

εïзmummyHazaεïз said...

tantekkkk, kretip betoi zura adik beradik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...