Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 12, 2013

...Acara Potong Kek | Simple Celebration...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selesa..

sempena Hari Lahir Anis semalam.. KAMI keluarga kecik adakan majlis potong kek sesama KAMI jer.. x jemput sesapa pon.. potong kek sebelom makan malam..hehehe
kek pon KAMI pilih yang kecik jer.. elakkan pembaziran.. kikiki

Kek yang menjadik pilihan Birthday Girl.. 
menjadik pilihan sebab ade menan belon n patung kucing yang warna merah tuh.. ape2 jer lah.. janji boleh gembirakan Birthday Girl kita..

Selamat Hari Lahir Kakak Anis..
posing ngan baju tido jer.. hahahaha..

Si Adik lagi teruja dari kakak.. 
hahahahaha.. sibuk duk tengok lilin menyala.. hahaha

okehhhh.. dah tiup dahhhh..
si Adik mengadu tangan dia kena cream kek. hahahaha
tu laaa.. dekat sangat duduknye.. kalo boleh nak duduk paling dekat dengan kek.
kang dah kena dah~ hahahaha

My Anis dengan mama nye yang tak kurang gojes..
hahahahaha.. sila lah bertabah membacanye..hahaha

Sayangggggggg.. Kakak Anis..
Muashhxx!

3 jelitawan dalam Nafira's Famili..
muahahahahahaha

papa x mo joint bergambar sebab papa separa bugil.. x pakai baju.. hahahaha
so, kasi can jelitawan2 jer lah yang bergediks..

itu jer lah majlis simple untuk My Anis.. nasib lah birthday jatuh pada hari bekerja.. itu jer lah yang termampu mama & papa buat.. Harap kakak Happy k~
lepas dah pekana kek barang sepotong dua.. kita layan KFC plak..
kenyang~

Selamat Hari Lahir Yang ke 6 Anakku..
Noor Anis Nafisha Binti Hanafi.

ohhh.. tetiba terasa diri ini sudah tua.. huhuhuhu

sekian.. kisah sambutan hari lahir kecil2an.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

nens cellection said...

comelnyer kek kakak..siap ade belon lg tu..hehe..

okey la tu kan janji ade kek & makan2..pastu bergambar acara wajib..hehe

kakak muka hepi sokmo!..adik cha pon nk tiup lilin gak eh..hehe

kakak dpt hadiah ape?

izan mama mia said...

kek dia gojes,,,

Zura Zue said...

heppy bday anis..:)

azi said...

Selamat Ulangtahun buat Anis..semoga membesar jadi anak yang baik ye...:)

p/s Zura, bungkusan belum sampai..kalau dapat, akak bagitau ye...:)

Mummy Chubby said...

happy belated bufday anis...kek tu cute.budak2 mmg suka.

nea lopah said...

Happy bestday cayang!!!

Daddy Ziyyad said...

Ok tu kek besar macam tu...elakkan pembzairan...:)

Yg penting, sambutan & ingatan kita...:P

Huda said...

sedapnye tgk kek anis..aunty lom celeb lagi..tggu uncle balik dari pakistan baru celebrate :)

eB said...

gojes tau... 2-2 tuan & kek tuh


np x ajak kami skali anis? he3

..::..aRe-Na..::.. said...

Epy besday anis cayunk,smg dpjgkn usia..mbsr dgn pnh ksh syg,dan jd ank kebanggaan mama dan papa yer...kecik2 pon x pe kn zura,asalkn ank2 rasa dhargai...beso dh putri2 bdua ni,leh mnmbh lgik zura keikeikeiii

zarena heeney said...

happy berday anis

MRS. K said...

hepy besday kakak anis

Liza said...

Happy birthday Kak anis!!

Papa Mifz said...

selamat hari lahir buat Anis...semoga membesar dengan sihat dan cergas...:)

Cho Zila said...

anak2 dihargai sebegitupun dah seronok kan.. sebenarnya kita yang berlebih(kata suami akak pada akak).... selamat hari jadi anis....

Aine Ainun said...

Bestnya....
Seronokla anis tu..he he

~aYu~ said...

comey kek.. beli kat ner tu?

TeacherAzimah said...

Mesti happy sgt anis tu. apalah agaknya hadiah yg dia dpt dr mama and papa ya

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Kita ni as a parent mmg nak penuhkan setiap permintaaan anak kan..? W/pun sambutan birthday dgn kek sebiji! Baru2 ni pun sama Iman nak kek & tiup lilin padahal birthday lambat lagi...rasa kesian pulak sb last year kami tak celebrate pun birthday dia... bg hadiah je... tahun ni celebrate dgn adik bb lah...hehehe..:))

Atia Adina said...

kecil-kecilan pun seronok kan ... yang penting sambut ... bg anak2 happy

LiYa HaNiF :: said...

appy beleted besday anis.. ^_~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...