Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 1, 2013

...Income Selepas Cash Out | Nuffnang...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat semua~

okeh.. haini memang x de citer sangat nak tempek kat blog, sebabnye gambar x de dlm simpanan..hehehe
Tapi blogger tegar x senang hati kalo x update blog~ kan! kan!
so, mai lah kita show off income dari Nuffnang.. bukan niat nak menunjuk2 yer..
sebagai kenangan untuk diri sendirik jer.. income pon x banyak mana sangat.. tapi Alhamdulillah..masih ade yang masyuk ke akaun Nuffnang.. 

Income terkini..
Last cash out 31.12.2012 lepas.
Alhamdulillah~ masih ade 2 BE melekat.
BE terbaru masuk 20.02.2013 haitu.

belom ade ape2 target untuk kumpul income kali nih..
tapi kalo income lepas.. ai target untuk kumpul sampai rm500.00 baru cash out.. 
Alhamdulillah~ tercapai gak.. walaupon amik masa jugak nak cukup kan target ai..
kalo x silap 2 tahun jugak kumpul earning tuh.. haaaa.. lama kan!

terlebih dari target..
asik2 pikir nak cash out ke tidak.. last2 terlebih..

harap2 income seterusnye lebih masyuk dari income lepas..
moga BE terus setia menari2 di blog.. amin~

untuk korang jugak! selamat maju jaya dalam mengumpul earning dari Nuffnang!
moga lebih masyukkkk!

sekian.. n3 pasal Nuffnang~

p/s: Earning Nuffnang korang camner?? masyuk??

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

Mummy Chubby said...

Bestnyeeee....Mummy ni tak rajin update...sikit bebenor.hahahaaa...

Cho Zila said...

bestnyer alahai.. akakni nak dapat BE dah payah ler pulak.. traffic der BE takder .. dulu traffic biasa2jer ok lak..

iela said...

dua tahun... iela punya dah berapa tahun kut tak lepas 20 ringgit lagi..tu lah malas lagi kan...tahniah buat zura dengan hasil usaha selama ni..

nea lopah said...

best nye..Hehehe. bile lah nk merasa Duit en nuff.

Huda said...

bestnye :) bnyk sgt :)huda pun tgh kumpul2 gak ni bg bnyk sikitla..

ct cheery said...

biasa2x aje sis..xbanyak cm sis..huhu

izan mama mia said...

byknya income..saya ntah laa...dok byk tuu jer..hihi

ct rahani said...

ok la tu zura tunggu lama tp berbaloi.. daku dh x de BE lg dh.. mybe sbb x aktif buat entry.. ngeee.. keep it up yer dear.. :)

Daddy Ziyyad said...

700+++ ..wwauuuuuuu...

saya punya BE takdak, duit baru RM4.00...hahahahhaa

zarena heeney said...

WAH BYK TU
ena setahun sekali akan keluarkan
ialah blog tak ramai pengikut nie mmg skit jea duitnya huhuhuhu

Papa Mifz said...

sikit2 lama2 jadi bukit kan...:)

mamalieyna said...

Waaah mssyuk tuuu :-)

All the best!

Cinta Misteri said...

kannnnn....masyuk tue. CiM dah cashout 2x sejak 3thn ni. alhamdulillah, siapa nak bg kannnn....kumpul2 tu yg best, taklah achieve 50 gatai nak kluarkan...huhuhu

salam kenal....CiM baru lps dr n3 nealopah tadi..

Nurul Aini said...

Wah..banyak tu..Saya sikit gatal nak tekan keluar..hehe. Singgah sini dari blog akak nealopah. ^___^

Aine Ainun said...

rezeki...=))

saya seratus pon x sampai..=)

ainnoraini said...

rezekikann...
alhamdulilah...

zarena heeney said...

awk menang tau
nnti bg details yea ena nak hantar hadiah :D

Masya said...

mcm mana nak dapat banyak mcm ni... apa yg nafira update kat serve jels ni.. jels hahahahaha

::NureeN:: said...

mmm sedeh tgk nuff nureen, ntah apa yg silapnyerr yerr.. x naik2 pon.. bleh tolong tengokkan tak?

Mieya Atiera said...

Wahhh.. seronoknya !

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

makkkkk aih..
syokkk wooo
jeles seh!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...