Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, March 27, 2013

...Hadiah Dari KAMI Buat Ma...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 

hehehe.. sambungan dari n3 Ucapan Hari Lahir Buat My Ma.
sekarang nak show off hadiah dari KAMI 4 beradik untuk Ma.

semuanye telah di rancang dengan baik oleh adik ai Nens dan adik Na.
ai folo jer.. 

PUAS ATI tengok senyuman lebar dari Ma.
sepasang baju kurung idaman Ma.. ade tampal batu2 permata tuh.
dah lama dah ma aim nak beli baju kurung ade tampal batu permata tuh.

adik Na menjadik orang yang menyampaikan hadiah.. dia jer yang duk ngan Ma ayah.. 
so, tugas tuh di serahkan pada dik Na. Kata adik Na.. dapat jer hadiah trus try pakai baju tuh.. hehehehe. sonok dengar bila Ma suka Hadiah dari KAMI tuh.

itu lah hadiah kecik dari KAMI.. x setandin pon dengan pengorbanan Ma dan Ayah pada KAMI semua.. Terima Kasih Ma.

sekian.. n3 tunjuk2 hadiah.

P/S: gambar Fresh dari Oven! kredit to Adik Na sebab tolong snap gambar Ma.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

nea lopah said...

cantiknya... tahniah yer makcik! sejuk perut ibu mengandung.

Masya said...

cantik bajunya lip lap.. lip lap gitu...

εïзmummyHazaεïз said...

selamat hari jadi ya makcik.. :)

- G C - said...

amboi.. gambar ada batu permata gitu...

selamat hari jadi makcik.. :-)

nens cellection said...

xdan buat n3,,dan komen jek..audit2..huhu..

cantik jgak kan..aku pon xtgk ag kain die..sume order jek..hehe

Atia Adina said...

cantik ... kain pasang terkini tu ... 3d digital batu ... hehehe ... kakak kak ad jual

Fifi Nadhrah said...

cantik baju kurung ni.. sangat padan dengan ma sis..

izan mama mia said...

wah,,bertuah mak dia dapat baju lip lap

Cinta Misteri said...

bertuah aunty.... selangkah kamu adik beradik menghampiri jannah bila berjaya but ibu tersenyum. lagi lebar senyum, lagi dekat dgn jannah.

mamalieyna said...

Tanda ingatan dr anak2 ., mak pasti suka.. :-)

Moga panjang umur ye makcik.. amin,.

lizz said...

cantik...sesuai dengan ma...mesti dia happy dapat hadiah dari anak2...

my all said...

hepi beday makcik!!
semoga panjang umur murah rezeki dan diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

cantik baju kurung tu nok...

sue zainun said...

kecik atau besar xpenting sbnrnya..kegembiraan yang terpapar di wajah mak tu yg buat kita seronok n happy..:) btw selamat ulangtahun utk mak yer..hehe lambat lak wish :p

Cho Zila said...

ibu engkaulah ratu hatikukan.. memang pengorbanannyer amat besar sekali... tidak mampu kita nak membalasnyer.. senyumannyer itu membahagiakan kita...

aLyNnZ said...

seronokkkan kalau mak dpt hadiah pemberian dr anak2 tersayang..kite sbg anak hanya nak melihat mak gembira kan..

maszmadi said...

x per x mahal pon, yang penting dari anak2 yang ikhlas.....

selamat hari lahir buat Ma kak ra yer...

..::..aRe-Na..::.. said...

Slmt hr lahir buat mak zura,chomeiii mak zura,cam zura jgk...mesti mak zura bahagiaa sgt saat ni sbb ank2 sume buat dia rs bhagia.....smg btmbh2 ksh syg ank2 dan mak....

TeacherAzimah said...

bertuah ma zura dapat anak2 yg memahami ibunya :-) btw happy belated besday to ur mom...

LiYa HaNiF :: said...

hamboi cantiknye baju makcik... ^_`

Aine Ainun said...

Berseri2 dengan baju baru..mst seronok dan terharu..=)

Izan Ishak said...

cantiknya hadiah utk ma zura tu. pasti ma sgt2 gembira dan terharu kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...