Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, March 23, 2013

...Beraneka Gambar Cantek Untuk Tatapan...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Sabtu..
sonoknye bagi korang yang cuti hari sabtu kan~
ai keje haini.. sekerat hari.. hehehe. Bosan!

okeh lah.. hari ini ai nak view sisa2 gambar yang cantek2 masa kat CH.
sayang kalo tak tempek kat blog ai nih.. masa akan datang leh jugak tengok2 balik.
selamat mencuci mata lah korang yer..

candid by My Hubby..
nampak tak kat signbord tuh.. 
kilang teh BOH tutup pada hari ISNIN.

Tadaaaa... bunga dari My Hubby.
masa nih masih lagi segar bugar.. baru je dapat dari My hubby..
Mekasih abang.. sayaaaannggg Abang~

Neni.. Sape haitu request nak tengok katil kat apartment??
nih ade sekeping gambar katil.. ini jer lah yang paling nampak gambar katil tuh.. hehehehe. sila lah abaikan segala khazanah2 atas katil itu.. hahaha.

permandangan yang sangat menenangkan~
seolah memanggil2 untuk ke sana lagi..:)

Nak jugakkkkkk!
tempek gambar sendirik ngan My Anis.. susah nak tangkap ini budak tau!
dia lagi suka berkepit ngan nenek dan maksu dia~

seksi ke tidakkkkk???
muka baru bangun tido.. hahahaha. larikkkkkk.

tak sempat singgah.. dah penat dah..
kat Sconer.

Sconer.

Ammar Hazif & Mak cik Azie..

Aksi Mereka.. :))

Adik Na & Lovely Mom.. Rinduuu. :)

senyuman penuh makna tuuuuu.. muahaha.

sejuk berkabus..

Maksu yang menjadik kesayangan anak2 buah dia~

fotogediks as always.. ahaks~

Happy Family Also..

Sekian.. N3 tempek gambar.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

11 comments:

aLyNnZ said...

Tgl pic2 ni teringat ms alynn g cameron awal tahun lepas..cameron mmg best g slalu pun tak per..

Tihara said...

seronok kan CH ni...rasa nak pi lagi lah :)

umi alya said...

cantik gambar2 tu

nea lopah said...

Kalau g CH ni memang bnyk sgt tempat yg cntik..terutama bunga2 kebun teh dan ladang stoberi.

lizz said...

waa best dapat bunga dr hubby...sweet sangat...
memang cecantik...sangat gambar kat cameron
nens kemain berposing ..
happy family gitu...

mamalieyna said...

Syoknye kan.. meti msih jelas terbyg kenngan disana. Dgn coce sejuk2 nya.. bestnyee..

Papa Mifz said...

bila nak pergi CH lagi lepas nih..??

ct cheery said...

anda di tag
http://ctcheery87.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

ct cheery said...

happynyer tengok family sis..hehe..sukew tengok

Fifi Nadhrah said...

seronok tgk family akak. jalan2 ramai2.. mesti syok habis kan..

Aishah Jahirah said...

mmg cuci mata tgk pic...wuu sampainye xpnh lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...