Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 29, 2013

...Dua Hari Dah Bercuti...

Salam semua..
bersiaran dari rumah.
hari ke dua dah bercuti..

Ade 2 sebab cuti kali nih..
sebab utama, bbsitter cuti balik kampung.. dari semalam bbsitter bercuti.. huhuhu. nak tak nak ai pon kena jugak bercuti.. huhuhu.

memula ai ingat apply sehari pastu my hubby cuti sehari.. skali!! cuti my hubby x lulus plak.. huhu. alasan yang di beri.. ramai dah apply cuti.. huhu. terpaksalah ai amik cuti 2 hari.

sebab ke dua.. my delisha demam. kiranya alasan kukuh jugaklah kan ai bercuti. hehehe.


budak ngelat takmo makan ubat.
sembunyik belakang bantal.
sabor jer lah banyak2.. nak bagi makan ubat pon cam nak berperang.

harap2 hari nih demam dia sembuhlah.. mlm tadi dah gi klinik tambah stok ubat.

sekian. coretan hari nih.

p/s: kalo my hubby leh cuti boleh gak balik ganu. hihihi

posted from Bloggeroid

12 comments:

lizz said...

best nyer dapat cuti...boleh rilek2 kat umah saya langsung tak boleh cuti huhu...
delisha demam...cepat2 sembuh yer...

Liza said...

Wah, susah mkn ubat yer.... Siap sembunyi balik bantal go. Hihi

ct cheery said...

aloh demam lagi si delisha..moga cepat sembuh dear

sue zainun said...

hehe sama ngan anak sue..berperang dan bersilat kalau nak bg makan ubat

Tihara said...

kesian delisha demam, take care taw :)

LiYa HaNiF :: said...

moga delisha cepat sembuh ye sayang...

nea lopah said...

payah jugak dia makan ubat rupanye yer.

Aine Ainun said...

Alahai...da baik belum demam nya tu?

Payah jgak kan kalo BS cuti, kalo senang dpat cuti xpe jgak...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lamaaaaaaaaaaaaaaaa puan eeiyss tak menjenguk ke blog teman2... moga ceria2 selalu.. im back! hehehhehe (^___^)

Cinta Misteri said...

CiM baru jer bercuti panjang last week, mmg naik kojer meja mcm gunung ledang. ni next week nk bercoti lagi, alamatnya...gunung kinabalu laaaa

Izan Ishak said...

alolo..sampai nyorok belakang bantal takmo makan ubat ye. si kembar yg dah besar pun kekadang gitu.

Myra Jay said...

Budak2 memang susah nak makan ubat kan, kena pujuk dengan cara dan gaya tertentu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...