Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, March 9, 2013

...Riang-Riang @ Cameron Highland...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari sabtu semua..
ramai yang sedang bercuti kan~ ai keje half day..huhuhu..

okeh lah.. jom lah layan n3 ringan haini.. masih berkisar pada Family Gathering jugak.. cuma ringan2 jer lah untuk hari sabtu nih..

Korang tau tak Riang2?? sejenis binatang??
tau kan? kan~ kan~
Haaa.. masa kat CH haitu, My Hubby bawa balik binatang nih lah ke Appartment KAMI.. My hubby nih suka jalan2 tengok kawasan.. ala2 YB melawat kawasan tuh..
jalan kaki jer pon~ tau2 dia bawak balik binatang riang2 nih.. tapi yang bezanye, riang2 yang selalu ai jumpa masa kat kampung dulu warnanye hijau..

pic cilok kat google..mintak izin yer~
ginnih lah rupernya riang2 yang selalu ai jumpa masa kecik2 dulu.. 
tapi yang My hubby bawa balik nih..

haaaaa... warna coklat u!!
besar plak tuh.. kata My Ma.. ini riang2 jantan~
OOOoooo.. baru tau~ rupernye sepanjang waktu kecik dulu..
riang2 betina jer yang ai jumpa.. ahaks~

cer tengok muka Delisha.. takut sebenarnye~ tapi nakkk jugak pegang..
takpe lah.. masa nih lah nak dekatkan dia dengan alam sekitar kan~
bagi dia kenal semua flora n fauna.. baru minda dia cepat berkembang dan kreatif..

haaa.. korang pernah jumpa riang2 jantan??
ke ai jer yang baru jumpa??

sekian.. citer Riang2 jantan.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

nea lopah said...

aunty nealopah pn takut dgn mahkluk yang riang ni delisha..hehe

TeacherAzimah said...

Serangga paling bising ni hehe...

Tihara said...

bunyi dia nyaring ni kan... :)

ct cheery said...

ni lalat gergasi ke?hahaha

izan mama mia said...

ialah...masa kecik2 dll sll dok main caler hijo gak br tau ada wane itam gak nih..

mamalieyna said...

Ooo nama dia riang2x ke..hermmm... eina lupa l pnggil apa binatangni..heee.. tak berani nak pegang :P

..::..aRe-Na..::.. said...

,Waaa...zura,syoknyerrr jjln ch....
Malu ase ana kt zura,sbb ni bru tau psl binatang ni hihihiii.....

Papa Mifz said...

oh nama serangga tuh riang2 eh...baru tau...

Nens Collection said...

haha..kalo die beriang gumbira..bising 1 kampong..haha

::NureeN:: said...

nmpk comel muka delisha dr atas..
ellesya bab2 pegang mcm tu dia cukup berani

Cinta Misteri said...

laaaa...ingatkan n3 riang gembira kat CH, rupanya riang-riang serangga. 1st time tau ni...

Zura Zue said...

xberanilah nk pegang2 binatang jenis cm tue...

Marya Yusof said...

Riang2...first time tahu nama dia riang2 biasa serangga gini marya panggil kumbang je...kihkih... Rajinnye YB lawat kawasan :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...