Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, March 13, 2013

...Mereka Yang Sedondon...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu..

Hari ini kita kembali ke kisah Family Gathering @ CH..
lama dah hold citer.. bagi laluan kepada Kisah Hari Lahir anak dara ai dulu..
so, haini kita sambung lah balik.

n3 pemanas enjin.. kita tengok dulu gambar2 anak2 dara ai yang sedondon.
selepas semua dah selesai makan. XTVT KAMI seterusnye adalah ke Pasar Malam Brinchang~
tempat wajib singgah kalo ke CH..
sementara menunggu semua orang bersiap nak gi Pasar Malam Brinchang.
kita snap2 dulu pic budak berdua ini.. 

Kakak : I Love dad
Adik : I Love Mom

comey kan! kan! kan!

Delisha duk menyembang ngan tokki dia..
cucu tokki nih~

Kakak yang x leh berpisah ngan tab.. budak2 skrg~

PEACE..
adik dengan Peace yang x siap!
kakak bz layan tab jer.



kakak muka ngantuk jer.. hehehe

Kiutkan Dorang sedondon.. hehehe.. Baju budak berdua nih ai beli on9 kat 
salah sorang pengiklan @ Nafiraa.. Banyak barang bb jual kat sana.. sila lah terjah~

sekian.. n3 2 badik yang sedondon.

p/s: kalo ade baju ginnih untuk mama papa, ai tingin nak beli.. keh keh keh.






 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

29 comments:

Masya said...

baju baru yer.. alalala.. tomeynya.. geramlah tgk budak² perempuan pakai baju mcm ni tau...

SYANI said...

Baru la adil.. sorang love mummy, sorang lagi love daddy..

Izan Ishak said...

cantik sangat 2 beradik berdondon2. izan pun tingin kalau ada baju yg dondon2 dgn en suami... hikhik...

nens cellection said...

kene beranok sorang lg ni..br ade geng sedondon..hehe..comel2!

kakak ngn adik cha pkai comel lg sbb kecik jek..kalo ammar pakai beri molek seluar die..isi banyak..hehe

Salina@IbuAqil said...

Alalalalala comelnya ank2 dara ni..
Sedondon..
Suker!!! ;)

Mooniqueen said...

teringat MQ kecik2 dulu.. Adike beradik 5 orang semua pmpn.. mmg mak akan belikan apa2 semua sama.. Mmg tension je.. tp skrg bile dh ade anak sndri seronok sbrnya tgk anak2 pki same je..

Sura Mohd said...

suka3 tengok adik bradik pakai baju sama..comey sesangat..

izan mama mia said...

comel ler sedondon

Aine Ainun said...

Sweetla...kalo ade ssiz baby nk jgk bli..tp xde..=))

Anamarza Sue said...

Cute je pakai sedondon, kalau anak saya kurang minat nak pakai sedondon, kena paksa baru pakai hahahah

ainnoraini said...

mmg comeykann...
Ank2 kakain kecik2 mahu la jgk..pakai sedondon bila dah besar x mo dah diarang tuu

eB said...

WAH CANTIKNYER DRG SEDONDODN...
EB SUKER3.... :)

Atia Adina said...

cantik sedondon....

::NureeN:: said...

comel ;)

nea lopah said...

comel nye!

Cho Zila said...

cantik bajutu... suka seluar belang...

Daddy Ziyyad said...

boleh la try carik baju baju anak saya kat situ..:)

Zarena Heeney said...

sedondon dan adil
sorang syg dad
sorang syg mum
cute jea

shark said...

comel gitew..
ada mama dan papa..baru adil kekdahnya..
salam kenal dari saya :)

azi said...

teringin akak nak beli untuk Adik Aishaa..cantik bajunya...:)

Huda said...

comelnye :) nanti pinjam 1 gambar ye nak masuk dlm folder kat fb :)

Papa Mifz said...

kenapa gambar pertama tuh si kakak macam bad mood jer...hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nafiraa..mmg best klu anak2 pakai baju sedondon camni :)

chugie said...

Nafiraa.. Awat muka si kakak masam tu? Hihi..

mamalieyna said...

sesekali sedondon mmg best..lawa... ^_^

Myra Jay said...

Sedondon yang comel kiut :D

Zura Zue said...

kalau dh adik beradik tue mesti nk pakai baju samakan..

LiYa HaNiF :: said...

kalau qalesya kene belikan dia i luv mom & dad sekali baru adil hehe

rushdi rosmaini said...

Like3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...