Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 22, 2013

...YB Melawat Kawasan...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat
Edisi Habiskan stok gambar.

Sepanjang berada di CH.. My hubby suka lah melawat kawasan. memang untung orang cam My hubby nih~ sekurang2 nye banyak bende dia boleh nampak.. bukan semua bende kita boleh tengok secara dekat kan~

jom layan stok2 gambar My hubby n Delisha melawat kawasan.


melawat sekitar Apartment.
memang banyak bunya ini di tanam sekitar apartment yang kami sewa tuh~
subur2 semua bunga2 kat sini..
cantek tak payah cakap lah..


haaaa.. ini yang buat ai jeles nih..
My hubby siap masuk kebun sayur lagiii..
katenye kat bawah sket dari apartment kami..
bukan senang nak jumpa kebun sayur cam nih.
orang yang rajin berjalan jer dapat jumpa tempat2 cam nih kan~

takpe laaaa.. x dapat jejak kaki ke kebun pon x pe laaa..
dapat tengok gambar pon jadik laaaa..

sekian.. n3 habis kan stok gambar. ehehe


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

12 comments:

nens cellection said...

mmg lawo2..aku kamera dslr pon xpat gambo lawo cam abg neh..hehe..
mood..jeles berkali2..huhu

diana said...

Delisha baru lepas nangis ke??mata macam bergenang air mata je tu..heheh

Masya said...

ni mesti melayan delisha ni.. macam tengah meragam jer...

Zura Zue said...

bunga kat sana cantik2...geram je rase nk bwk balik..

Fifi Nadhrah said...

bestnye kebun sayur tu.. uncle husband fifi duduk CH.. bukak tingkap tengok belakang rumah.. Ya Allah kobis.. segar2 dan cantik.. syok sangat..

maszmadi said...

ha, mesti best kalu jenjalan ngan hubby kak ra, sume tempat nak di jelajah nye... cuma kena layan penat ke idak je la kan... hehe

~aYu~ said...

best sgt kat sana.. rasa tenang je..

izan mama mia said...

kan main melawat kawasan yer..

lizz said...

waa seronok sejuk2 melawat kebun sayur...

::NureeN:: said...

segarkan sayur2 dia.. bestttt

Aine Ainun said...

tu namanya sambil menyelam minum ayaq..heheeee

kalo dapat sayur segar kat cameron mmg best...balik terus masak..lain tau rasanya dari yg beli kat pasaraya...

mamalieyna said...

Untung kan org rajin berjaln melwat kawasan :-)

Cantik kawasan ni kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...