Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, March 20, 2013

...Menyinggah Di Agro Highland...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.. 
Semalam big boss kata nak out station.. eh! tetiba pagi nih kata masuk opis kejap baru gerak.. semalam kemain lagi semua nak cepat.. kelam kabut ai di buatnya.. isu cek pon tulis date 2010! apakah!! kadang2 rasa nak jer luku2 kepala dia tuh! suka sangat buat ai kelam kabut!! bikin hot saja ini boss~
haaaa.. kang dah membebel dah! abaikan..ahaks~

Jom sambung citer CH lagiiii.. 
dah abes menikmati keindahan ladang teh.. KAMI bergerak plak ke KEA FARM.
masa on the way nak ke Kea Farm. KAMI menyinggah kat satu tempat.. asal nye My ma berkenan ngan petai yang di jual kat situ.. dah alang2 berhenti.. mesti lah ade xtvt bergambar khennn!

tudiaaaaa! mangsa seterusnye!
tempat nih baru lagi rasanye.. banyak kawasan yang masih dalam renovation.
kawasan pon x de lah luas sangat.. tapi! macam2 ade.. pokok bunga! kaktus! roses! stoberi pon ade tau!! pastu kat hujung tempat nih ade air terjun.. tidak lah air terjun sangat.. cam air bukit yang jatuh ke bawah.. cantek~

ini saya!

My Hubby n Delisha..
bersama mangsa2 mereka.. stoberi itu lah!

Mangsa2 itu..
pokok stoberi kat sini masih baru lagi.. mungkin ini buah yang pertama pokok itu.
mungkin akan datang.. kat situ pon boleh petik sendiri stoberi.
tetiba teringat kat stoberi coklat! sedapnye..

pic yang ini ai cilok gambar dari Nens..
sape yang baca blog Nens konfem dah tengok pic nih. kekeke
Kami 3 beradik pompuan. ai, Nens dan adik Na, adik paling bongsu.
Kami gojes ke tidakkkkkk??? muahahaha

2 in 1
cantek kan!!

dan gambar hasil dari tangkapan Nens adalah...

tadaaaa..
amacam?? gojes kan! muahahahaha
*statment mintak pelempang!

LOVE this pic sooo MUCH!!
LOVE u all Very MUCH!!
KAMI 4 beradik.. Bilangan sebenar adalah 5 beradik. tapi Arwah abang Long pergi dulu meninggalkan KAMI.. so ini lah Adik2 abang long.. Kalo abang long masih ade, mesti dia bangga dengan KAMI. sebab masing2 membesar bagaikan juara.. hahahaha.
Al-Fatihah buat Arwah Abang long.

Cer tengok baju KAMI pakai..
blue, fink, blue & fink!
hebat kan KAMI! hahahaha
duadondon okey~ 

haaaaa.. belakang KAMI tu lah ade air terjun.. air yang jatuh tuh terus masuk ke kolam belakang kami tuh.. siap ade bela ikan lagi kat dalam kolam tuh.

ikan yang di bela.

Delisha kemain semangat tengok ikan.. 
seriau tengok dia.. kang dengan dia2 masuk lam kolam kan~

tuh jer gambar kat sini.. lepas dah abes bergediks.. KAMI meneruskan perjalanan ke Kea Farm. Makan tengah hari KAMI pon kat Kea Farm jugak.. sebab cam membazir masa plak nak balik makan kat Apartment.

Dan yang ai perasan..  KAMI x de bergambar kat Kea Farm. masing2 dah lapar dan sibuk shopping.. sonok shoping kat Kea Farm nih.. macam2 ade n murah2 plak tuh.
bagi ai, Kea Farm pon Tempat Wajib singgah kalo ke CH.

itu jer lah dulu untuk kali nih.. pic pon dah x banyak yang tinggal.. muat dalam 1 n3 jer lagi kot.. Tapi!! ade ole2 untuk koranggggg yang bertuah~
nanti2 ai tempek ole2 tu k~ huh!dah boleh teka?? hehehe.
korang memang hebat! tentulah FM kan~

sekian dulu lah..
tat titi tutuuuuuuu.

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

Myra Jay said...

Mmg cantik pic 2in 1 tu :D

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

best.. best.. best
kite pun pegi sama family ritu..
hahah.. tp blom sempat nk apdet n3 la..
bzzzss kaloh menteri.. hahah

Masya said...

kalau dah ke kea farm mmg x hingat apalah...

nea lopah said...

cantik2 nya!

Cho Zila said...

memang cantikler berpemandangankan stoberi... model2pun comel2 belaka.. seronok yerk sekeluarga ke CH...

ct cheery said...

cantik..sedondon ngan bunga tu..hehe

Daddy Ziyyad said...

laaaaa..nens tu adik awak ke ...pernah masuk blog dia...nak terjah tgk blog dia..:)

Papa Mifz said...

oh saya rindu nak makan buah strawberi di CH...huhu

Fifi Nadhrah said...

semakin naik semangat nak ke CH..

izan mama mia said...

wah..akak pakai baju fink tuu..tergojes sudah ambil gambar dengan fungeer pink..

MRS. K said...

mak kite ada ajak pegi CH minggu depan. tapi kite outstesen la pulak huhu

Aine Ainun said...

Alalaaaaa
.terliur tgk strawberi tu...sedapnya masam manos.w..
Makin x sabar nk p ni...

nens cellection said...

hehehe..sweett kan gambar ber 4 tu..al-fatihah buat abg long kiter..

hehe, gambar sini cantik2 kan..colouful jek..naik seri bila bergambar..hehe

lizz said...

ermmm strawberi tu merah merelip...terliur...tetibe teringat stoberi coklat...
so sweet gambar adik beradik ni....

Izan Ishak said...

yelah2... sweet sangat gambar 4 beradik tu.

Al-Fatihah buat abg long zura n nens...

zarena heeney said...

suka tgk picture candid
cantik jea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...