Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, March 11, 2013

... Selamat Hari Lahir Buat Anis...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin..
seperti biasa.. isnin yang kelam kabut.. hehehe

N3 khas untuk My Anis Sayang~


hari ini adalah hari ulang tahun kelahiran My anis yang ke 6..
dah besar dh anak mama yek!!!

rasanye baru semalam ai lahirkan dia.. hari ini dia dah 6 tahun dh..huhuhuhu kejap jek kan..
cepatnye masa berjalan.

Ini ucapan ikhlas dari Mama buat Kakak Anis..

Anis cayang...

ari nih mama, papa & Adik nak ucapkan..

"Happy birtday untuk Kakak Anis cayang"

semoga di panjangkan umur..

dimurahkan rezeki..

menjadi anak yang yang solehah.. dan sentiasa mendoakan untuk papa dan mama


kena rajin2 belajar agar jadik budak pandai dan berjasa untuk orang tuanye..
masyarakatnye dan negaranye..
paling penting untuk diri anis sendiri..
Mama sentiasa doa kan agar kakak Anis jadik contoh pada adik-adik nanti.


kena sentiasa jadik Jadik anak yang baik.. kena sentiasa jaga adik Delisha sepanjang kat rumah Ibu.. Jangan nakal2 kat sekolah & kat rumah Ibu k~

semoga anis di besarkan dalam suasana keluarga bahagia..
kadang2 mama dan papa marah anis!! tapi bukan bererti mama n papa x sayang anis tau..
itu adalah tanda mama n papa terlalu sayang anis dan nak anis jadi orang yang
berguna!!! tahu mana betol dan mana salah..


akhir skali.. mama n papa akan sentiasa mendoakan kebahagiaan Anis..
dunia dan akhirat..

mama & papa saaaaayang anis !!!

malam nanti kita ajak papa beli makan2 sket okeh!!!
sekian.. ucapan dari mama & papa..

p/s/s:amacam?? shahdu x ucapan ai???kikikiki


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

24 comments:

nea lopah said...

Happy Bestday jugak dr aunty! semoga jadi ank yg solehah!

Masya said...

selamat hari lahir anis... moga menjadi contoh buat adik² yer...

Sura Mohd said...

Happy Birthday Anis..semoga jadi anak yg solehah buat mama n papa Anis..

lizz said...

happy birthday anis moga panjang umur murah rezeki dan sentiasa dibawah lindungannya...

izan mama mia said...

hapy besday anis..mg doa mamanya diperkenankan

Atia Adina said...

happy besday anis ... dah boleh baca blog mama ... dah besar dah

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nafiraa...
HAPPY BIRTHDAY ANIS,semoga doa mama & papa akan dimakbulkn oleh Allah.Aamiin

nens cellection said...

hepi besday kakak..jd anak solehah ye..semoga panjang umur & murah rezeki slalu..

mlm ni pow kaw2 papa ek..hehe

SYANI said...

Happy birthday Kakak Anis.. Semoga jadi anak yang solehah ye..

Huda said...

happy birthday anis..moga jadi anak yg solehah..sama lak birthday dgn aunty :)

zarena heeney said...

happy birthday
Amin

Anamarza Sue said...

happy besday anis...

Daddy Ziyyad said...

Happy Birthday Anis :)
Jadi anak yg solehah...

Izan Ishak said...

happy birhday anis!
semoga terus cemerlang dunia n akhirat ye sayang~

Tihara said...

happy birthday anis, sejuk je tengok muka dia..seronoknya ada doter :)

~aYu~ said...

happy 6th birthday anis sayang..
moga jadik anak yg baik, solehah dan berjaya dalam pelajaran..

amboi.. panjang sungguh ucapan mama dia ni... syahduuuu..

TeacherAzimah said...

Happy birthday anis. Moga menjadi anak yg solehah, buat hati mama dan papa gembira ya.

Cho Zila said...

happy birthday anis... macam sekejapjer masa berlalukan... sama umur ngan azalia.. tapi dia lahir oktober...

iela said...

selamat hari jadi anis...dah besar ye kejap je...

Aine Ainun said...

Anis bace x entri ni??

kalo die bace, semestinya die terharu..=))

Lagila bila besar nanti, dia lagi faham, lagi terharu dia baca n3 khas dr mama utk dia...

Anis..
Hepi birthday..
Auntie doakan anis berjaya dunia akhirat...jadi anak solahah...=))

mamalieyna said...

In shaa Allah.. amin...

anis lahir bulan 3, sure jd anak yg baik mcm acik Na.. acin Na bulan mac jugak..hehe~

happy besday kakak anis.. ^_^

inazamri said...

epi bday anis cayang.tggu surprise dr aunty nnt ye

Myra Jay said...

Selamat Hari Lahir kakak Anis, semoga membesar menjadi anak yang Solehah ye sayang ;D

Marya Yusof said...

Happy Birthday Anis! Aunty doakan doa mama semua termakbul buat Anis k ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...