Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 14, 2013

...Apalah Yang Delisha Tengok Tuh??...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat semua.
Moga mendapat Keberkatan dari NYA.

Haini nak citer kesah Delisha lagi..

cer teka Delisha ngah buat ape??
tido?? salahhhhhh!

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tadaaaaaaa... layan lagu Ya Na Na kat hp papa dia..
kemain kusyuk lagi kan~ hahahaha

papa dia amik gambar pon x pasan.. elok jer terlentang gittu~

budak zaman sekarang kecik2 dah tau main hp bagai kan~
asal nampak hp jer request nak tengok lembu laa.. anjing laa.. kucing lah..
urrrmmm.. sabar jek lah~

posing maut bersama PEACE dia yang x siap tuh..

hailah anak.. macam2 keletah kan~

sekian.. kesah Delisha dengan HP.

P/S: Anak korang pandai main HP jugak?


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

Dhiaqiud said...

Kan main lg ye cik delish kiter ni...ish2....

TeacherAzimah said...

Anak kita x berapa sgt dgn hp sbb diorang dah melekat dgn tab dan ipad hehe...

Sura Mohd said...

amboi..bukan main khusyuk...
anak2 akak sume main..PC,Tab,HP..:)

Kakzakie said...

Anak-anak kakak dah besar masing-masing memang ada hp sendiri:)

Sidratul Muntaha said...

ank2 aku jgn bgi gadget..abislah..abislah...

Arie Za said...

klu anak liza pulak, xmain hP tapi makn terus..maklum la bby lagikan, nmpk ape je terus masuk mulut

Tihara said...

wahh delisha, bijaknya dia :)

lizz said...

kalo sara dia main henpon semata nak nengok upin ipin jer kalo abang lak nak main angry bird jer kerjanyer...kadang berebut dedua tu...delisha suka dengan talking tom yer...bagus game tu melatih anak2 bercakap...

LYAfrina said...

hihi..tula la..klo kt2 dulu mane ade reti pgang hp ni..

lagu ya na na?? lagu ape tu?

Aine Ainun said...

Hamboi dekatnya tgok....
Yanana...ke lagu ya hana na tu...

IRfa ke kecik pn da pandai tgk...tula skrg2kan....

ct cheery said...

hamboih2x..bukan main dekat yeh tengok hp 2 mcm nak masuk dlm aje..hehehe

εïзmummyHazaεïз said...

Kusyuk... budak jaman sekarang :)

umi alya said...

amboi2, kemain lg dak comel ni..

nea lopah said...

Ralik betul delisha...kompom syok game nya tu.

izan mama mia said...

ehe..delisya..ada2 saja dia... acik suka laa ngan delisya nih..ehe..

budak mana tak suka enpon...kikiki...mia pun suka sgt tapi akak yg kedekut tak bg...hihihi

Fifi Nadhrah said...

amboi.. delisha.. kusyuk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...