Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 4, 2013

...Sambung Citer Family Day.. X Habes2 lagi...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa..

Hari ni nak sambung citer Famili day..muahaha.. banyak sungguh iklan kan~ 
bila nak habes entah.. keh keh keh..

lepas melayan Delisha turun naik pentas.. si papa ajak anak2 dia main kat luar dewan.. ai duk dalam dewan ikut acara kat Dewan.. lama jugak dorang kat luar.. rupernye papa dorang melayan dorang naik tram.

amboiiiii.. pandai masing2 posing yer..
semua bagi kerjasama.. hahaha

My ANis dengan LOVE nye..

nampak cam muka ngantuk jer My Anis kan~
dah lewat jugak masa nih.. lagi plak siang nya mandi kolam x hengat..
tu yang muka ngantuk jer tuh~

tu jer lah dulu.. nanti sambung lagi.. bz bee..hehehe

sekian..



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

ainnoraini said...

comey kakak dan adik pakai baju sedondon...

ct cheery said...

owh,anis dah pandai love ek..kihkih

nea lopah said...

nnti bt gwiyomi plak yer kakak. hehehe

ummi izan said...

comey sgt anis buat love... mujur ada papa yg sgt rajin melayan anak2 dara tu.

lizz said...

aah la posing2 ala gyomi anis...comel...
delisha posing ala2 nakal gitu,,,geram nengok dier...

Eliss Mie said...

byk betol baju sedondon dua beradik ni. tak sabar nak tggu nayla besar sket :p

Kakzakie said...

Anis dah pandai nak posing, adik masih nak suka ikut kehendak dialah siapa nak paksa mesti dia jerit hihi...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tak sempat nak catch-up
sempat silau masuk aje sini.. hehehe
apepun, enjoy betul family day korang...

Norlizayati Othman said...

Bestnya la kan ada ank gegirl ni. Boleh pakaikan baju sedondon..

Atia Adina said...

comel gambar anis yang last tu

zarena heeney said...

amboi gaya gwiyomi

Fifi Nadhrah said...

kreatif abah derang.. ok la.. dapat kak zura makan puas2..

LYAfrina said...

cutenyer ..kakak anis buat gwiyomi la

Myra Jay said...

Hheeee, sedondon je 2 beradik ni.. suwitt :D

Aine Ainun said...

Comey♥

~aYu~ said...

sedondon kakak dan adik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...