Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, June 8, 2013

...Hadiah Anniversary KAMI...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Sabtu Semua..

Selamat bercuti pada yang dah berhujung minggu.. dan selamat bekerja pada yang seangkatan dengan ai.. keje hari sabtu.. nasib baik lah sekerat hari jer..
hari ini anak2 tinggalkan kat nenek dorang kat rumah. bbsitter bercuti haini. kelabat kabut jugak pagi tadi nak settlekan Delisha yang nak mengikut kami gi keje. 

sampai opis terus call my hubby tanya pasal Delisha, nenek dia kata ok jer.. siap abes makan telur dah sebijik.. hehehe.. syukur~ lega sket hati mama nak wat keje.

eh! terpanjang plak intro, padahal nak citer pasal hadiah Anniversary. keh keh keh. lepas makan2 kat CRS. kami pusing2 carik hadiah untuk masing2.. x tahu nak beli ape pon sebenarnya.. mmg x plan pon nak beli hadiah~ kuar dating tuh dah kira hadiah sebenarnya. memandangkan bajet dating masih ade, so kami saja2 nak habes kan bajet.. beli lah hadiah sorang satu.. tak mahal pon~ cukupkan syarat jer..

beli perfume sorang satu.. 
x mahal pon~ takpe lah kan~ janji ade gak hadiah..hehehe

dan ade lagi satu bende yang kami beli.. jugak di anggap sebagai hadiah..
bende nih adalah kegilaan ai.. nak tau ape??
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Tadaaa..FM yang veri de kiut miut!!!
tema mesti lah LOVE LOVE kannnn~ kata celebrate Anniversary..
yang butterfly tuh jer sesat sket.. ahahahaha
belasah jer lah.. janji kiut!

itu lah dia hadiah KAMI~
biar pon x mahal, cukup membuatkan hati kami berbunga2..
Harap tahun depan boleh dating Anniversary lagi.. InsyaAllah~

itu lah kesah cinta Kami di Anniversary.

Doakan kebahagiaan KAMI hingga ke Syurga~
Aminn..

Sekian.. Kesah Hadiah Anniversary.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Daddy Ziyyad said...

Happy Anniversary :)

Dashing tu mengingatkan saya bedak Dashing zaman zaman saya sekolah asrama dulu...cukup famous...:)

Zee Suhaini said...

samala kita..kena kerja gak ni..huhu

Kakzakie said...

Biar sama-sama wangi ye Zura..
Kakak pun suka FM juga:)

ct cheery said...

CHEERY PUN KEJE NI..SALAM ULANG TAHUN SIS..AMOIH2X SAKAN NOH DATING..NAK MENYEBUK LEH?HEHEHE

Aishah Jahirah said...

Selamat ulang tahun perkahwinan...
saya suka enchanter kuning tu gak...sedap bau dia...

azi said...

dua-dua mesti lagi wangi lepas ni..he..he..

Papa Mifz said...

semoga berbahagia hingga ke syurga yer...;)

mama lieyna said...

Waah cari adiah sesama, sweet lah.. ok sgt tu :-)

Aine Ainun said...

wee...tahniah..=)
amin..semoga berkekalan sehingga ke syurga...=)

bestnya beli hadiah sesama...best tu=)

LiYa HaNiF :: said...

appy annivesary yer..
moga bahgia hingga ke jannah yer.. :)

Cho Zila said...

seronok sekali2 berdating mengembalikan kenangan terindahkan..
okler moga ikatan terus berkekalan...

εïзmummyHazaεïз said...

happy anniversary.. Owwhh sweet teddy bear tu.. Semoga kekal hingga ke akhir hayat ya zura ;)

mamamyja said...

happy anniversary.. semoga kekal ke Jannah..

Fifi Nadhrah said...

kenangan tu kak zura!~ yang penting ikhlas dan bahagie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...