Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, June 15, 2013

...Foto Dari Lensa Lain | TBU Famili Day @ Bukit Gambang Resort City...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Sabtu Semua..
Moga semua ceria2 k~ macam ai.. hehehe

Hari ini nak tempek lagi 1 n3 pasal Family day haitu. nak tempek gambar jer sebenarnye.. n3 santai di hari Sabtu..gambar2 nih semua ai amik dari TBU group kat FB. Semasa Famili day berlangsung banyak camera2 yang di tugaskan untuk mengambil gambar xtvt yang berlangsung. 

so, mesti lah gambar kami jugak ade yang di snapkan~ kata glemer..muahaha *statment mintak pelempang! x de lah.. dorang memang snap secara rawak gittu kekdahnye..
so, haini ai nak tempek gambar2 Kami yang terselit itu dan super gojes okeh! muahahaaha..*sila jangan fengsan!

 tadaaaaaaaa... sweet x??? sweet x??
nampak x Delisha cuba meng'overshadow' mamanye~
kemain lagi posing ngan PEACE x siap dia tuh..

Kasim zoom sket.. tengok betapa manisnye KAMI..
muahahahaha*jgn marahhhh aaaa. padahal muka masing2 rentung, panas!

Minum air sampai kembung..
memang cuaca panas sangat masa nih.

sempat lagi My Cinta posing kheennnn~

ini plak gambar sebelom Dinner.
x mo kalah.. nak jugak amik gambar kat sini.. mintak tolong fotografer amik kan~ nasib baik pic nih terpilih jugak masuk dlm TBU group FB tuh.. boleh lah ai mencilok.. Terima Kasih pada kawan my hubby yang tolong snap pic ni..:)

lagi satu potret keluarga kecil KAMI.
Gojes ke tidokkkk??? persalinan Hitam Merah~

My Cinta dan Delisha..
kat depan VIP room..

ini pon kat depan VIP room. masa nih ngah tunggu arahan untuk masuk dewan.

Keseluruhannye Famili day tahun ini adalah yang the best sepanjang ai jadik bini en Hanafi nih.. nak harapkan famili day kampeni sendiri x de harapan dah. ehehe..

last sekali.. Terima kasih to TBU Sdn Bhd.. atas Famili Day yang super Duper best ini. harap2 next year boleh buat the best cam nih lagi.. ehehehe.
Terima kasih jugak pada fotograper yang snap pic2 di atas. mintak izin cilok pic ini yer.
dan tak lupa pada yang sudi membaca coretan ai ini.
Terima Kasih Semua..

Sekian.. Tayang gambar dari lensa lain.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

5 comments:

Kakzakie said...

Hebatlah TBU boleh buat macam ini. Mestilah staff termasuk keluarga semua gembira...

Sura Mohd said...

suka tengok Delisha..pandai jer posing..kan..sama je ngan anak akak.peace tu x pernah siap..hehehe..

mama lieyna said...

Waaah mmg gojes :-)
Terrbaeek...

Sidratul Muntaha said...

berderet2 citer cuti ko ni yer.
ahahha

Fifi Nadhrah said...

waaahh.. ade lagi n3 family day dengan dinner. nampak sgt syoknye tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...