Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, June 5, 2013

...Habes Dinner, Kita Serang Funfair Plak...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu..

Nak sambung lagi citer pasal Famili day.. nak tulis cepat2 sebab banyak citer dah tertunda.. hahahahaha.. banyak bende nak coret2 kat sini.. tapinye bz sungguh lah skrg nih. kat rumah langsung x leh nak tulis n3.. BW pon pakai hp jer.. huhuhu.

Dalam kol 11 cam tuh dinner berakhir.. tanpa sebarang hadiah cabutan bertuah, KAMI balik dengan rasa kecewa..hahahahaha.. hadiah cabutan bertuah lumayan okeh!
Tahniah lah pada yang bertuah~

Balik kami tuh x bermakna terus masuk bilik.. tidak sama sekali.. sebab nya kat bawah hotel kami tinggal tuh ade funfair okeh!! mana boleh lalu tepi funfair tanpa kena tax! bukan setakat anak yg paw mama papa dia.. papa dia pon sama naik okeh~

so, layan lah gambar Kami berfunfair ini..

Amacam?? ade gaya jadik Army x??


boleh tahan berani jugak Delisha nih..
kapal terbang tuh duk pusing2.. dia rileks jer dalam tuh..

fulammakkkk.. teringin jugak dia nak naik motor tuh..
boleh kata semua menan yg ok dia naik.. haih boleh kering poket papa ginnih.
hahahaha


mama hanya mampu posing jer.. hahaha.. 

dah abes main yang ringan2.. dia sambung yang berat2 punye game..
2 beranak layan game lumba kete.. x ingat bape coin kena letak nak main game nih.. game2 yang anakanda berdua naik tadi tuh 1 coin ajer..


x nak kalah tu.. papa ngan kakak main lumpa kete.. dia main tembak2..
tapi x masuk coin pon.. hek hek hek..

mama?

amik gambar lagiii.. hahahaha..

menan seterusnyeeee... naik ketapi..
1 org 4 hengget..
ai jer tak naik.. jadik tukang tangkap gambar dorang jer..

 semua pandang sini.. senyummmm..

1.. 2..3.. Gooooo!
bulih tahan laju jugak menan nih.. 
My Anis kata punggung dia x duduk atas kerusi masa ketapi nih turun dgn laju.. hahahaaha. itu lah dia sebab nye mama x mo naik. 
mama kan fenakut.. hahahaha

menan seterusnye.. hahahahaha.
My hubby lagi semangat main kete langgar nih.. Masa nih my hubby dengan Delisha kot.. dah abes ngan Delisha dia naik ngan my Anis plak.. 
memang Happy betol dorang malam tuh.. 

ini pon ade.. open lagi.. kami tengok dorang main jer.. semua tuh kawan2 kerja My hubby jugak..

Gambar berdua mesti lah ade kannn.. 
masa nih anak2 sibuk main menan.. boleh lah mama papa amik gambar berdua2an.

lama jugak kat kami kat sini.. sebab semua bende yang try kan..
agak2 poket papa dah nipis.. baru lah ingat nak naik tido.. hahahaahaha.
masuk2 bilik jer terus siap2 untuk tido..
besok nak kena bangun awal untuk bekfes kat dewan hotel.. pastu terus check out then lepak kat Gambang Water park.

Anak2 tido lena sampai ke pagi.. punye lah susah nak kejut bangun sarapan. tu laaa.. time main x hengat.. pagi mula lah liat nak bangun..

akhirnya.. hampir habes jugak citer Famili day.. esok ai up citer kat Gambang Water Park. kat sana x banyak gambar.. sebab masing2 sibuk mandi.. malas nak usung camera ke hulu ke hilir.. mandi lagi best.. ahahahaha.

sekiannn.. Kesah Kami di Funfair.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Papa Mifz said...

wah bapaknya pun sama enjoy layan anak2 main game yer...hehe

nea lopah said...

amboi..mama delisha posing ala2 datin gitew!

Sidratul Muntaha said...

mak apak dia mgm sporting..
ahahaha
tang main funfair ni samalah
selagi tak kempis poket

mama ila said...

amboii..semua dia try yer..hehehehe... ila pernah stay sini dulu..mmg banyak game kat sini kannn..budak2 mmg suka

Kakzakie said...

Puaslah anak-anak main malam itu termasuk papanya sekali hihi...

maszmadi said...

pantang ngan mendealah ni kalu ada budak2... kena stanby duit kecik bebanyak... hehe

lizz said...

kemain seronok delisha nomey2 tu....

Atia Adina said...

amboi ... seronok sakan 2 beradik ni eh

::NureeN:: said...

wahh meriahnya

Daddy Ziyyad said...

Wah, kat bawah hotel ada funfair, seronok lah! hahaha..

Saya suka naik bumper cars tu..

ct rahani said...

kalau anak2 dh nampak funfair nih x sah la klu x singgahkan.. poket tebal pun leh jdk nipiskan.. hehe..

~aYu~ said...

wah.. sgt seronok tgk gambar2 uoll kat sana. best! kalau ada funfair mmg letih tul nak bawak kan.. selagi dapat elak, mmg la nak elak.

LYAfrina said...

hehe.. romantik sokmo zura & husband...

mama lieyna said...

Hahah...bapak pun join sekaki, cayalah.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...