Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 7, 2013

...Sambungan Citer Anniversary Dating...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Jumaat.

Alhamdulillah~ Dating semalam sangat meninggalkan kesan manis buat kami berdua. walaupon xtvt biasa jer yang kami lakukan.. tapi sangat2 membuatkan kami rasa seperti zaman2 couple dulu2.. muehehe. dah lama tak keluar dating berdua.. hehehe

2 Askar kami semua hantar gi umah ibu dorang..Kasi can ler mama papa dating khan~
setahun sekali jer.. hehehehe

semua orang dah tau yang kami dating kat sini semalam kan~

kat sini kami gi tengok wayang.. citer Fast & furious 6.
memula plan nak tengok citer santai2 jer.
skali x kena plak masa tayangan nye.. so, kami pilih citer tuh..
secara peribadinye.. ai tak suka tengok citer aksi kat panggung.. bingit telinga.. rasa nak pecah dada.. aduhaiii.. last2 ai layan FB dan blog dlm panggung.. nasib gak kami amik couple sit belakang sekali.. kalo x confirm kena maki ngan orang belakang.. hehehe..
My hubby memang layan betol2 citer tuh..

lepas abes layan Movie.. Kami pusing2 Setia city Mall tuh utk lunch.. pusing punye pusing.. 1 pon xde yang berkenan.. abang kata nak makan nasi.. Kami carik The Chicken Rise shop, sekali x de plak kat situ.. terus ajak my hubby gi Giant stadium.. terjah TCRS kat situ..



menu Kami..
Set nasi ayam + Set Mee kari + Rojak penang.

dah abes makan.. kami jalan2 kat situ cari hadiah Anniversary..
next n3 kita citer pasal hadiah.. x sempat lah nak snap gambar hadiah.. 

abaikan tangan ai gumuk itu..muehehe
LOVE this pic Very much..

Cincin Abang, Cincin Kahwen..
Cincin ai, Cincin Tunang..
Gelang Tangan ai, gelang couple..

dan ade background hp ai, gambar 1 famili. Happy Family. InsyaAllah~

Semoga Allah sentiasa Merahmati keluarga KAMI..Amin~

sekian.. citer Dating semalam.

P/s: Ai amin kan semua doa2 dari kawan2 semua. terima kasih~


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

10 comments:

MRS. K said...

hepy anni dear.. tak penah lagi smpai Setia city Mall huhu

papa said...

Piiiiiiweeeeeetttt

Sura Mohd said...

sronoknyer dpt dating berdua..akak tumpang gumbira tengok ra n hubby happy:)

Eliss Mie said...

jelezznyaa ...nak jugak nak jugak :p

~aYu~ said...

wau wee... ayu pun lama tak dating berdua dgn hubby. anniversary aritu pun dinner bwk anak-anak skali..

Tihara said...

semuga dirahmati Allah selalu, amin
happy annivesary :)

azi said...

Selamat Menyambut Ulangtahun perkahwinan Zura...semoga terus bahagia dan berkekalan hingga hujung nyawa...:)

p/s khlas dari hati, akak suka tengok Zura dan Hanafi, teruskan kemesraan begitu ye...

lizz said...

waahhh bestnyer...berdating...hadiah anniversary ke tu? kemain lawo lagi hijau emerald gitu..

Daddy Ziyyad said...

Setia City Mall tu sepelaung aja dari rumah saya...Mmg saya selalu gi situ....;)

Fifi Nadhrah said...

bahagienye.. cantik gambar last tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...