Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, June 19, 2013

...Beriadah Di Hujung Minggu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu..

Hari ini nak citer XTVT kami masa weekend haitu.. 

Teman hubby main futsal.
dulu selalu wat xtvt nih.. tapi sejak dah ade anak 2 nih rasa malas nak joint my hubby.. letih nak melayan 2 anak tuh.. Kang tak pepasal jadik tarzan ai kat situ..

kebetulan weekend haitu My hubby ajak gi main bola.. petang hari. selalunye dia main futsal malam hari.. so, alang2 tuh boleh lah bagi anak2 beriadah setelah seharian duk dalam rumah kan~

betol2 beriadah ini budak.. main duduk jer atas lantai tuh.. belom citer dia baring kat lantai.. dan2 tuh mama jadik tarzan.. muahahahaha.. 
lagi haru dia nak masuk dalam padang joint papa dia main bola.. haih~
x makan saman sungguh~

kakak Anis mengepaw mamanye beli air.. memula ingat nak beli jajan utk kunyah2.. sebagai umpan jugak nak bagi diam sket.. skali x de pulak jajan jual kat situ..

Manja2 ngan papa.. berpeluh2 papa.
baru habes main.

Cubaan mengacau PEACE papa.. hahahahaha.

Kah kah kah kah.. tak siap2 jugak PEACE Delisha tuh.

Gambar bersama cinta wajib lah ade kheennn..
peluh2 pon sayangggg nih.. mueheehhe

sebelom balik My hubby ajak anak2 masuk padang..
bagi lepas kemaruk nak masuk padang sangat.
untung lah ade papa yang suka melayan.

dah dah.. Jom balik! nak gi pasar malam plak nih..
jommm balikkk..

Akhir sekali..
Salam 1 Malaysia dari Delisha.
hahahahaha.. x de kena mengena langsung..

okeh.. itu jer nak citer hairi.. selamat berkerja semuaaa..

sekian.. Citer XTVT wekend KAMI.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

SYANI said...

Mamanya tak masuk padang sekali ke??

Zee Suhaini said...

best kalo selalu beraktiviti cam gini..

zee pon sama la zura,malas nak ikut..tak kuasa nak melayan..hehe
selalu hubby akan bwk semua anak2..dah sume pon hero kan,sng keje zee..tiap minggu pon ade je aktiviti dorang..kalo ngan zee shopping je la..

Sura Mohd said...

sempoi jer aksi Delisha duk kat lantai tu..hehehe..comeyy..

azi said...

Cik Abang akak pun selalu ajak akak main badminton, tapi akak ni malas, ...he..he..

Myra Jay said...

Bagus Zura n family, support asben beriadah :)

Izan Ishak said...

kalau boleh joinnya papa main lagilah suka delisha tu. geram tgk aksinya yg suka buat peace tak siap tuh!

izan mama mia said...

wah...hari ini dapat komen..hoyey...selalu langsung tak keluar ayat suruh komen tu walau blog dah habis loading....


wah main futsall...ish delisya juga yg menarik perhatian..makin keletah dia

ct cheery said...

CIAN DELISHA,XSIAP2X PEACE DIE..HAHAHA

Cho Zila said...

papanyer memang bestler melayan anak2 suka tengok...

mama lieyna said...

Syokla anak2 sesekali dibawa kesana ye... delisha mcm akeem lor, pi mana2tak reti dok diam2x.. melihat je.. :-)..tanda anak sihat tu..

mama lieyna said...

....upss meligat not melihat.. :-)

Papa Mifz said...

PM dah lama tak bersukan...sedih...huhu

Tihara said...

bagus kan bersuka kua peluh.. :)

penyisir rambut said...

dah lama nya tak beriadah....akak tak maen futsal jugak ke?join la dgn hubby..hehhe..

εïзmummyHazaεïз said...

Husband dah lama xfutsal. Mcm pancit jek dia hehehe. Dia layan badminton jek.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nafiraa...bestnya sekluarga beriadah...anak2 pon happy!

nea lopah said...

Hamboi mama...jadi tarzan aje..hahaha. Tapi mmg mcm tulah kalau dh ada anak ni kan? Dulu sy selalu kata, apalah mak2 org ni terjerit2 kat anak. Sekarang dh ada anak baru tau....hahahahaha

Fifi Nadhrah said...

waaa.. da lame tak main futsal.. dulu mase bujang main jugak.. skrg takde da.. nak lari pon tak larat..

best la papa derang suke beriadah.. DH fifi pemdiam.. kurang bekawan.. memang takde geng r nak main bola..

::NureeN:: said...

bagus2....
adik ngan kakak rambut x sama yerr.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...