Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, June 13, 2013

...Dinner Bersama Mereka...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Hari ini cam blur nak menulis.. Big boss Outstation, boss kecik cuti.. so, mood lemau jer haini..hehehehe

haini nak tempek citer yang agak lama.. banyak sgt citer duk Q.. tu yang lambat sket masuk  n3 nih.. citer pasal dinner kami jer pon, saja nak tempek wat kenang kenangan. meraikan kedatang mak n ayah mertua.. Mak dan ayah datang jalan2 rumah anak mereka.. 

masa dinner nih mak dan ayah ade kat rumah adik ipar kat Klang, so dinner nih pon kat klang.. tak sure sangat nama dan lokasi kedai makan ini.. hehehe

gambar golap jer.. sebab tempat makan kami nih lampu dia lomantik sket..
so, gambar pon ala2 lomantik jugak lah.

tak nampak sangat wajah mak n ayah~

menu kami malam tuh..
ikan siakap stim halia, tomyam seafood, telur dadar dan kerabu mangga..
makan mmg sedap hingga menjilat pinggan!
toyam seafood tuh memang banyak isinye~

ofcoz lah menantu yang hidangkan~ ahaks~

air suam 2 gelas tuh jer ai punye.. yang lain semua orang lain punye~ ahahaha.

dinner malam tuh di taja sepenuhnye adik ipar ai yang pakai baju hitam tuh.. abang dia nak tonto duit dia x mau.. moga makin murah rezeki yer~
Terima Kasih sebab banjer kami makan~

sekian.. kesah Dinner ngan mak n ayah.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

8 comments:

Dhiaqiud said...

sonokla mkn ramai2...2mggu lps abg long sekuarga dtg perak..x amek lak gmbr ramai2..amek gmbr bdk2 jer...

Papa Mifz said...

macam best jer makan kat situ , nampak selesa...;)

Aishah Jahirah said...

tgk tempatnya mcm selesa kalau nk makan2 bawa family...

lizz said...

waa bestnyer makan2 ader orang belanjerkan...sedaptu siakap stim tu...

Aine Ainun said...

Murah rezeki semua...=)

bestkan dapat kumpul ramai2 camni..

Daddy Ziyyad said...

Wahhhh..makan bersila! Best...bertambah makan pun tak sedar...hahaha

wahida said...

wah...kerrlassss... menantu mithali kekdahnya...heheh...

mama lieyna said...

Sesekli makayah dtg, best kan bwk mkn2 kt luar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...