Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 17, 2013

...XTVT Di Rumah IBU Dorang...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Semua..

Hari ini nak tempek gambar anak2 lagi..
xtvt dorang kat rumah ibu(pengasuh) dorang.
gambar ini di ambil sewaktu mama papa dorang cuti Anniversary 6hb 6 tempoh hari.. oleh kerana mama papa cuti.. so, hantar lambat sket dorang.. sempat lah tgk xtvt dorang kat sana.. kalo hari keje, memang hantar awal.. sampai umah ibu, dorang sambung tido balik.


Bagi makan burung.. bagi roti kalo x silap.
Baju Hitam tuh lah pengasuh dorang.. budak2 panggil pengasuh tuh Ibu.
baju merah tuh anak pengasuh yang bongsu.. kalo ikut umur dah masuk tadika dah anak pengasuh tu.. cuma saiznye kecik.. sekali pandang cam sebaya jer dgn Delisha kan~


makin banyak dah burung merpati datang makan..
mesti kecoh mulut delisha duk citer pasal burung tuh.. hahaha


Kemain semangat si kakak baling makanan.
Bagus anak2 mama nih.. pandai jer main kat rumah ibu yer.
bila tgk muka Delisha tuh, sayu jer kan kena tinggal.. suka buat muka sayu gittu.. kasi mama sedih hati jer nak tinggal.. hahahaha

sekian.. kesah anak2 kat rumah pengasuh.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

TeacherAzimah said...

Btl kan zura..anak2 ni masa kita hntr umah pengasuh mesti diorang buat muka meruntun jiwa huhu

Kakzakie said...

Sebenarnya hati kita yg rasa sayu, anak tu biasa dah di rumah pengasuh..

Salina@IbuAqil said...

Aduhai!!!!
Ni kalo lama lg mamanya duk situ..
Mahu x jd tgglkan delisha dibuatnya..
Sayu tgk mata dia..

nea lopah said...

Normally anak2 mcm tu lah. Tapi lepas mama pergi tu ok jer. hehe

Zee Suhaini said...

dok umah teres best la dapat amik angin kat luar..

zee dok umah kotak, pengasuh pon umah kotak jugak..memang dorang boring habis dok berkurung jer..
masa antar mmg sayu,dorang pandai wat muka kesian..

azi said...

Depan kita aja depa buat muka kesian...kita tak dak..ok aja tu..he..he..

Izan Ishak said...

alolo... sayu plak tgk delisha buat muka gitu.

Aine Ainun said...

beshnya ada burung merpati kt umah Ibu dia...=)))

seronok bdk2 mcmtu

lizz said...

seronokla delisha dpat pengasuh baik..suka layan dier...kiter pun tak la risau sangat ...

Papa Mifz said...

budak2 suka lah kan tengok burung banyak2 kumpul mcm tuh...hehe

εïзmummyHazaεïз said...

teringat kat dak tomato klu burung tu selalu jek tersasul sebut chicken :D Anak2 haza uwan diorg yg asuh..

ct cheery said...

haha..sedihnya muka delisha..

Fifi Nadhrah said...

tu la kak zura.. oaling tak syok bile tgk muke anak sblm nak g kje.. sedih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...