Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, June 27, 2013

...Lagi Hadiah Penghargaan Dari Kawan Blog...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.

Mood hari ini agak ke laut.. Lemau sangat rasa badan nih.
letih, penat semua ade.. aduhaiii.. lambat nye berakhir minggu nih. malas dah ni nak keje.

Bagi menaikkan mood yang x bape nak ade nih.
moh lah kita tunjuk2 hadiah.. mana tau dapat balik aura yang baik kannnn.

Hari Selasa dah dapat dah..
masa ngah cek2 surat skali ade satu sampul surat untuk ai.
bila ingat2 balik memang ade kawan blog kirim hadiah..

Tadaaaa... dapat key chain Melaka~
Hadiah Penghargaan sebab ai jadik pengomen terhot kat blog beliau..
heheheehhe.

Terima Kasih Ena atas hadiah penghargaan ini. Lepas nih ai nak kumpul key chain jugak di samping pengumpul tegar FM.. rasa nye dah banyak jugak koleksi Key chain ai nih.

haaa.. pada yang belom kenal dengan Ena, jom ke blog beliau..
tak rugi kita ade ramai kawan kan~ untung lagi ade~

sekian.. tunjuk2 hadiah.

p/s: siapa kat sini pengumpul tegar key chain?? korang simpan key chain kat mana ek? kalo FM tuh leh tempek kat petiais. cer citer.. cer citer..


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

hehehe.. best kan.. boleh dapat byk kawan actually bloging.. :) mari la kite berjumpa di Giant stadium s.alam sana. ekikiki

Fifi Nadhrah said...

kak zura.. fifi pon da dapat keychain ni.. fifi selalu gabungkan semue sekali..lepas tu masuk bekas.. hihi..

Kakzakie said...

Penghargaan dari teman sesama blogger terharu rasanya kan. Tahniah dari kakak.

Myra Jay said...

Buat masa la myra gntung kat opis..
andai nnti xkeje maybe akan msukkan smua dlm bekas :)

lizz said...

Waa..bestkan biler dapat hadiah..

Zee Suhaini said...

kalo zee simpan dalam tupperware jer..hihi

seronok kan bila dapat hadiah..bukan nilai yang kita nak pon,janji ikhlas.. ;p

TeacherAzimah said...

Kita gantung key chain kat soft board meja guru kat staff room. Byk dah tau. Nnt kita tayang hehe... wei klu btl nak jumpa2 kat giant shah alam bgtau ok. Nak joint jgk hihi...

Sura Mohd said...

sronoknya dpt penghargaan camni..tahniah zura..:)

zarena heeney said...

ena pun pengumpul tegar key chain jugak
klu key chain ena akan gantung satu-satu kat white board..kumpul selama kerja di ofis skang nie

nnti ena snap gambar erk

Tihara said...

ihiks sekian tunjuk2 hadiah :)

akak beli hook n sangkut berderet dalam bilik :)

Jumria Alimuddin said...

Bestnya dpt hadiah....even keychain jak tp klu dpt dr kwn memang rasa best jak :)

http://jumnutriblog.blogspot.com

mama lieyna said...

Best best :-)

Herm, kak eina tak byk koleksi, tp klu dpt tu letak kt almari berkaca or guna e terus..heee..

Fifi Nadhrah said...

kak zura busy ke?

Izan Ishak said...

tahniah zura... tak rugi kalau kita jadi pengomen tegar kan.

maszmadi said...

wah... keychain pulak ye kak... best best

ct rahani said...

wah best dpt keychain.. daku ader jugak kumpul keychain sket2.. gantung kt partition kat opis jer.. :)

GREENJADE said...

wahhh selonok nye rejeki tu..

lama x singgah sini sejak x aktif blog lately..bz bebeno.

zura stay mana? moh le berjimba2 sama2..hehehehe

Papa Mifz said...

untungnya jika menjadi top komen nih kan...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...