Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, July 1, 2013

...Syukur Alhamdulillah...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin yang bz.

Ada yang tanya ai bz ker?
Sebenarnye Jumaat lepas ai MC.. badan letih sangat2.. kebetulan plak my big boss outstation.. so, ai pon amik MC.. hehehe


okeh.. n3 ringkas haini.. just nak share dengan kawan2 semua.
Loan rumah ke 2 KAMI sudah LULUS!
yeaahhh.. syukur Alhamdulillah~

lepas nih boleh lah proceed dengan langkah seterusnye.
Terima Kasih buat semua yang mendoakan urusan kami di permudahkan.
LOVE u all..muashxxx!

Sekian..n3 kongsi berita baik.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

Atia Adina said...

wow bestnya ... syukur dipermudahkan

Eliss Mie said...

cepat jugak prosesnya.bestnya :)

Kakzakie said...

Syukurlah zura. Lega bila dah dapat keputusan macam tu. Tinggal teruskan step seterusnya. Rezeki...

Zee Suhaini said...

tahniah zura..semuanya pon dipermudahkan..

share ler skit tips ngan zee..;p

SYANI said...

Alhamdulillah... seronok dengar..

mamamyja said...

syukur alhamdulillah... besh nyer.. huuhu

inazamri said...

syukur segala urusan di permudahkan.akak tumpang hepi sama

nea lopah said...

alhamdulillah...lepas ni kalau merajuk2 bole lari umah lagi satu yer..hikhikhik..

Sura Mohd said...

seronoknya akak dengar..Alhamdulliah dan Tahniah dari akak..sronoknya dah ada 2 buah rumah..:)

lizz said...

waa..tahniah k..tumpang happi tau...

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. bestnye.. fifi ni s&p pon tak sign lagi..

Huda said...

bestnye zura dah ada 2nd home :) tahniah!

Sidratul Muntaha said...

alhamdulillah
untunglah dpt umah lagi 1
aku ni
sebijik pun takde lagi

Cho Zila said...

baguih2 pelaburan masa depan...

TeacherAzimah said...

alhamdulillah...segalanya berjalan lancar. kita pun skang ni sdg berkira2 nak beli 2nd home ke tak huhu..

mama lieyna said...

Tahniah dan syukur.. :-)

Myra Jay said...

Alhamdulillah.. tahniah ye :)

azi said...

Tahniah Zura!!!akakpun tumpang gembira tau, rezeki anak-anak tu..semoga langkah seterusnyapun dipermudahkan Allah S.W.T...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...