Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 16, 2013

...Dah Lama Idamkan! Rezeki Ramadhan Rupernya...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa semua..

Haini big boss outstation lagi..
seminggu sekali wajib turun site.. kat johor plak tuh..
kebosanan lah ai.. tapi boleh gak curi2 buat keje renyah2.

Semalam kan~ ai dapat barang yang dah lama ai idamkan..
kat opis ai nih ade tukar ekon kat bilik akaun exe. seperti biasa ai akan handle kes2 cam nih.. dah siap tukar ekon baru.. dorang datang jumpe ai untuk amik cheque dorang.

masa ngah settlekan pembayaran.. tetiba tokey ekon tuh pass 1 kotak.. free gift katanye sebab beli ekon. bila dapat jer kotak tu kat tangan ai. terus rasa nak bergoyang inul.. seronok habes sebab barang yang dalam kotak tuh memang dah lamaaaaaaa ai idam2kan.
tau tak dapat free gift ape??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tadaaaaaaaa.. dapat pemanggang ajaib!
FREE!! Wallahhhhh~
seronok sampai nak bergoyang inul..

Dah lama sebenarnya nak beli.. tapi tak terbeli lagi..
konon2nye nak wat famili gathering kat Langkawi semata2 nak beli pemanggang dengan harga murah.. ramai beno kawan2 view pemanggang di Langkawi murah.
nak kirim belikan tak de plak kawan2 nak gi langkawi..

Alhamdulillah~ rupernye Allah kirimkan sempena bulan puasa ini.
senang sket ai nak masak menu diet ai.. lagi memudahkan keje.. Syukur~

selalunye kan~ kalo dapat free gift cam nih.. dan barang free gift tuh boleh di gunakan oleh semua orang kat opis. contoh cerek letrik ke kan~ memang ai akan letak kat pantry jer.. tapi bila dapat pemanggang nih semalam.. ai pikir kalo letak kat pantry mmg x terguna lah.. sebab kat pantry mmg x de dapur gas pon.. kalo nak panas pape pakai microwave jer.

makanye ai telah buat muka kesian mintak nak free gift dengan alasan senang lah ai nak masak menu diet ai.. semestinyalah mendapat kebenarankan.. kata wat muka kesian..muahaahhaha.

dapat jugak barang idaman ai nih.. dapat free plak tuh.. lepas nih nak carik menu2 yang ai boleh guna pakai pemanggang nih. eksited nih!! muehehe

sekian.. kesah mendapat barang idaman.

P/s: sape ade menu yang best guna pemanggan nih, sudi2lah konsi yer..mekasih~


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

Sura Mohd said...

Alhamdulillah rezeki Zura...akak masak pakai 3-4 kali jer pakai benda ni...pastu simpan...hahaha..Selamat Memanggang ye...

ainnoraini said...

kakain pun ada jugak pemanggang ajaib tu...

senang dan mudah bila gunanya tuu...

Zee Suhaini said...

alohh jelesnya..zee pon dah lama dok mengidam ni..ntah bila nak pi langkawi pon tak tau..

pasni leh la tayang menu yer..hehe

::NureeN:: said...

best2..
nureenyer clr melar. mertua kasi

dear xila said...

mak sy pon baru je beli...suke bebenor masak dgn piyuk tu huhu

Myra Jay said...

Kiranya muka kesian yang menjadi la kan, sebab dapat sbg hadiah kat diri..
bestnyer ;D

SYANI said...

Bestnya... rezeki Ramadahan.. Pasni tunjuk la menu2 diet tu yer..

Kakzakie said...

Yelah.. org dok membeli Zura dapat free memang hadiah ramadhanlah ni..

miazara ina said...

rezeki zura..mia dulu beli ..tp at last bg sepupu kawin..

Aine Ainun said...

Waaa bestnya...rezeki♥♥
Kitapun mngidam jugak...
Tunggu kejutan dr en.somi=)

ct rahani said...

Alhamdulillah.. sape x suka brg free kan.. hehe.. daku pun dr dulu nk beli x jugak terbeli2.. huhu..

wahida said...

wah...rezeki ramadhan...best pakai pemanggang ajaib ni nok..mcm2 ko boleh buat dgn pemanggang ni...buat kek pun boleh..tapi kek aku tak pernah try buat la...hahaha...


aku pun ada satu, kawan2 kasi hadiah...heheh...

Papa Mifz said...

silap haribulan diet nanti ke laut...hehe

Atia Adina said...

wah rezeki di bulan ramadan .... nak gak ...

lizz said...

waa bestnyer zura..boleh la masak memacam...nanti publishkan gambor masak2 guna2 pemanggang tu yek...

Izan Ishak said...

sangat best dpt free pemanggang ni zura. betul2 rezki ramadhan lah ye.

jgn lupa tayang menu masak2 ngan pemanggang ni tau!

mama lieyna said...

Untungnye zura.... mmg rezeki ramadhan betul la..

Kompeni pun senang je tolak ansur kan, ka,aj tmpt akak, free gift jgn hrp la dpt kt perorangan mcm tu..huu..

nea lopah said...

Rezeki ni...sy ari tu dapat periuk zebra beli ekon york jugak. hehee

izan mama mia said...

wah rezeki bl ekon yer,,,
pas ni leh laa memanggang pulok

Eliss Mie said...

kak eliss pemanggang tefal jaa pun. boleh panggang mcm dah tu.

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. rezeki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...