Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 2, 2013

...Rezeki Yang Di Kongsi | Terima Kasih...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.

semalam sibuk bebenor jer rasanye.. dah petang baru sempat nak BW.
maaf yer kawan2..:)
okeh hari nih nak citer pasal megi.. heehhe..

pernah tengok tak iklan Maggi yang masak ayam pakai rempah Magic tu?

alaaaaa... rempah nih haaaa~
sebenarnye adik ipar ai yang kasi bende nih..
1 kotak haaa dia kasi.. macamlah kakak iparnye nih rajin masak. 
keh keh keh..

jangan di tanya sedap ke tidak pakai rempah ini yer.. sebab ai sendirik pon belom guna lagi.. hahahahaha.. nanti kalo dah try ai citer k~

dapat jugak 2 bungkus besar Maggi Goreng~
Adik ipar ai dapat free jugak nih.. katanye sebab jadik urusetia kat satu majlis opis dia.
dah dapat banyak dia pass kat abang dia separuh.
kena plak abang dia memang suka makan megi.. haih~
memang suka lah abang dia.. Hubby ai ler tuh~

tadaaaaaa.. hasilnye.
Maggi Goreng hasil tangan Chef Hanafi.. My Chenta ler..
telur jer bini dia tolong goreng~

oleh kerana ai masih on diet.. 
tak dapat lah rasa Maggi goreng My hubby tuh..
so, ini jer lah menu yang ai boleh amik.. redho~
Janji kenyang~

Kata My hubby sedap jugak Maggi goreng tuh.. berselera jer 3 beranak tuh makan.
tau memang tak bagus.. tapi dah memang feberet dia.. 
tak boleh selalu sangat amik maggi nih~

Terima Kasih lah pada adik ipar ai.. kalo ke rumah dia ade saja bekal yang kami bawa balik.. kami nih dah lah selalu gi lepak kat sana.. maklumlah itu lah sedara terdekat.. nak tumpang kasih sayang.. anak2 pon selalu ajak ke sana.. kat sana ade geng main dengan sepupu2 dia..:)
Moga di murahkan rezeki buat adik ipar saya sekeluarga..amin~

Sekian.. 

P/s: Hari ini terpaksa amik MC.. dah gi keje sampai Komuter Subang tapi terpaksa patah balik sebab badan dah gigil2 tahan sakit perut. huhuhu.




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

Norlidawati Jaafar said...

ai
saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

Eliss Mie said...

kak eliss pun ada satu pek dpt free, orang kata tak sedap so tak guna2 lagi :p hahaha

Atia Adina said...

sedap plak tgk megi goreng tu time tgh lapar ni

Zee Suhaini said...

megi ni memang tak bagus tapi tu la yang sedap zura...kat umah pon stok memanjang ade..

TeacherAzimah said...

Sy suka mamee goreng kruk kruk...best! Hehe...

lizz said...

errmmm megi memang sedap...kalo saya memang tak leh tolak godaan tu...baguih la dier siap tak makan maggi tu yek...selamat berdiet k...

kenapa zura sakit perut?

Papa Mifz said...

sesekali makan maggi goreng mcm tuh memang feeling...:)

SYANI said...

Sedapnya MAggi...

::NureeN:: said...

ok jugak rasanya tp rasanya lg sedap klau kita tambah rencah lg, mcm blend cili ker.. tambah kicap pekat ke, mmg bertambah mavelous..
zura, klau boleh kurangkan yerr mkn meggi, untuk kesihatan & masa depan...
:)

azi said...

Patutlah nampak makin kurus dan cantik..diet rupanya...:)

akak ni teringin nak diet jugak sebab baju banyak yg dah ketat..tapi pantang tengok makanan, mesti nak makan...he..he..

umi alya said...

akak tgok gmbar telur mata kerbau tu, rasa2nya perlu perbaiki lagi teknik2 memasaknya, mana tau tahun depan nak masuk masterchef..

(erkkkkkkkkkk apa yg akak merepekkan ini???)

Fifi Nadhrah said...

moge cepat sihat kak zura..

Kakzakie said...

Dah tentu adik dia mestilah tahu abang dia suka maggi cuma tak tahu kakak ipar dia on diet...

Kakak belum pernah beli lagi zura.

Sidratul Muntaha said...

klu ko mls..
bagi aku je rempah2 tu
aku rajin je masak.
ahahaha

Izan Ishak said...

tgk iklan dlm tv cam best aje magic meals tu. tapi takdelah beli pun.

part maggi grg tu mmg sedap pun. izan kekadang makan juga maggi wpun tau tak elok. tapi kena sorok2 dari askar2 kecik tu semua... haha...

mama lieyna said...

Best aa dpt free :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...