Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, July 24, 2013

...Kasut Raya Dah Dapat Sorang Sepasang | Persiapan Raya...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu..

Dah 15 hari dah kita puasa kan~
moh lah kita citer pasal persiapan raya..

Baju raya masih belom amik lagi ngan tukang jahit.. harap2 baju raya ai jangan lah gelebeh sangat.. huhuhu.. masa tempat jahit haitu berat baru turun 10kg.. sekarang dah 20kg.. nasib lah jahit 2 pasang jer baju Raya tahun nih.

baju raya x leh nak tunjuk2 lagi.. kita tunjuk2 kasut Raya dulu..


tadaaaaaa...cantek ke tidak??

Kasut raya ai cam biasa lah.. merangkap kasut keje jugak.. so beli yang tahan lasak dan selesa di pakai. Tahun nih My hubby beli kasut untuk dia.. segak jugak bila My hubby pakai kasut.. cuma ai malas nak bukak pakai masa raya nanti.. tu yang beli sandal jer senang.. hehehe

Kasut anak2 paling stress nak carik.. pilihan terlampau banyak.. sampai naik juling nak memilih.. tapi akhirnye dapat jugak kasut yg sedondon untuk anak2~
sonok tgk anak2 duk menge'test' selipa dorang dlm rumah.. naik lunyai dah selipa dorang tu.. last2 ai sembunyik kan kotak2 kasut dorang. aman sket. muehehehe.

sekian.. kesah kasut Raya.

P/s: korang cam ner? dah settle beli kasut raya?



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh cantiknyer kasut gegirl...

saya xbeli pape lagi..tggu nak dekat raya baru cari kot..hehe

Zee Suhaini said...

yeayyy mama dah beli pon..cantik la pinky..
skrg baru terasa bahang nak raya kan?? zee selamat dah sumer..

nea lopah said...

cntik kasut kakak dan adik... mama dan papa pun sedondon =)

Sura Mohd said...

sukanya tengok kasut budak2 pompuan..comeynyer..akak belum beli lagi kasut tuk anak2..:(

mama ila said...

cantik kasut kakak ngan adik..hehe..xsabar nak pakai tunggu raya yer =)

SYANI said...

Aak2 dara tak lari dari warna pink ye...
Aku tak shopping raya lagi..

Atia Adina said...

kak ad just baru belikan kasut atia ... semalam balik keje beria atia buka pintu pagar ... ingatkan rindu kat kak ad ... rupanya dia nak amik kasut baru dia dalam kete .... kih kih kih

azi said...

Zura..
he..he...kita dulu pun macam tu jugak...lagi tak raya, tiap-tiap malam dok cuba kasut raya tu..he..he..

p/s akak tahun ni anak-anak sorang 3 pasang..tapi beli yang murah-murah aja..he..he..

umi alya said...

baru siap sesuku jer.. huhuhu

GREENJADE said...

apa pun tak ready lg sis keh3

takde mood la bila hubby koje jejauh berjuta2 batu ni..malas nk usung hero kecit ni sorang2..hehehe

ct rahani said...

comel2kan design kasut utk gegirl.. mmg leh rambang mata dibuatnya.. cantik kasut anis & delisha..

daku apa pun x siap lagi.. huwaaa... :(

lieyalatif said...

uih byk turun tu ...kene cek balik baju tu...sure byk kene alter nie...kang tak dpt melaram di pagi raye sbb baju gelebeh ehehehheeh

cun2...semua kasut cun.....

inazamri said...

meriah kasut2 tu semua.turun 20kg?apa rahsia ni?kongsi lerr...

zarena heeney said...

cantik kasut..
ena mmg tak buat persiapan apa-apa pun lg

::NureeN:: said...

kasut raya ellesya jer yg dh beli, adik belum, nureen x beli kot, byk sgt dh kasut hill kat lemari x pakai lagi hehee

Izan Ishak said...

kalau izan ada anak2 gegirl sure cam zura juga.... naik juling biji mata nak pilih. suka tgk kasut kakak n adik... cantik!!!

izan dah settle bab kasut raya. kurang stress bila anak2 bujang sepakat nak jenis kasut yg sama je. ummi plak pilih kasut thn ni. bling2 gitu... haha. boring pakai sandal je.

Fifi Nadhrah said...

mesti due beradik tu seronok nak raye kan..

izan mama mia said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cantiknyer kasut raya depa
ingat nak beli gak laa tuk mia
cantik kasut anak2 tuu

lizz said...

waa turun 2o kg tu zura...kagum2...
kena alter balik la baju raya tu...baru comey n terletak...
saya tak nyoping lagi minggu depan baru nak nyopink...
sama la kiterkasut raya merangkap kasut kerja...kemain lawa kasut delisha n anis...warna pink lagi tu

Ryanna Ave said...

Salam, ada sesiapa berminat nak try SK-II tak? Ni pun termasuk persiapan raya kan, mestilah nak nampak bersinar2 time raya.. hihi. Saya ada beli SK-II wholesale, jadi blh jual dgn harga lagi murah dari pasaran.. Travel Size/Trial Set harga serendah RM 109 free Pos Laju (Basic Set) ada juga set-set lain. Boleh nampak effectnya dlm masa seminggu, insyaAllah. Sila ke http://naturalbeautyavenue.blogspot.com ya! Dont worry ya, ni authentic set. 100% original money back guarantee. Terima kasih tumpang iklan :)

Eliss Mie said...

sama peel nuha ayat last tu :p sorok jer senang. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...