Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, July 3, 2013

...Kesah Semalam & Blogspot Ada Masalah Ke?...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Rabu.
Hari ai dah keje macam biasa.. semalam MC. sakit perut.
ai dah gi keje separuh jalan dah semalam.. masa nak sampai komuter Subang perut ai start buat hal.. berpeluh2 + gigil2 dalam tren. 

turun dari tren terus ke toilet.. tapi tak de lah cirit-birit.
tapi memang perut tidak selesa. bergelora dan rasa nak muntah.
sakit pinggang lah.. segala ade lah.

last2 ai call my hubby cakap x larat nak gi keje.. so, ai patah balik ke shah alam naik komuter. My hubby kuar jap pick up ai kat komuter trus gi klinik amik MC.

Oleh kerana ai dah TER MC tetiba.. makanye kecoh lah dekat opis..
my big boss mengamuk sebab ade cheque urgent nak kena sign~ dan ai memang x de sign chq kosong sebab memang x plan nak cuti pon. ape lagi mengamuk lah orang tua tuh.. dia call ai suh masuk opis jugak.. memang silap orang lah! 

amuk lah ko kat opis tuh sampai terlingkup pon.. nak aku masuk opis memang kim salam lah.. Dia pikir kita sesaja agaknye nak MC.. memang hangin betol ngan dia semalam. dah lah kita nih ngah sakit perut. Cuma kesian kan budak2 kat opis lah.. mesti jadik mangsa keadaan kan.

last2 dia hantar opis boy dan akaun staff datang rumah ai bersama2 chq yang URGENT sangat tuh! lantak dia.. kalo nak tunggu ai masuk opis sign chq memang TIDAK ler khannn.. silap orang ler kalo nak arah2 ai itu ini.
ai Ade MC slip OKEHH!!

dan settle sign Chq, ai kirim kan MC slip kat budak2 tuh.. suh kat pass kat My big boss.. saja nak kasi dia lagi panas.. muahahaahahha.
geram betol!!!

okeh.. sekian 1 citer..

nih nak tanya korang! semalam blogspot ade problem ke?? 
semalam blog ai x boleh bukak u~ cuak gak semalam.. risau takut2 ade masalah je ngan blog kesayangan ai nih. langsung x boleh nak BW. dah lah MC semalam.. layan FB jer lah. 
huhuhuhu.. korang semua ade masalah jugak ke semalam??






 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

22 comments:

TeacherAzimah said...

wahhhh zura hebat! bagus2...kena pertahankan hak kita sebagai pekerja hehe.
blog sy smlm ok jer takde mslh :-)

miazara ina said...

br mia leh tekan comment..tu pun kena click all view post zura..huhu.

hope zura mkn sihat...

eh ok ja blog dr semalam&hari ini

Atia Adina said...

slamber jer ra wat cam tu kat big bos ... nnt org semua dapat bonus kecuali ra .... hehehe .... habis lah ... :)

SYANI said...

Ko boleh sign cek opis ek.. Kelllasssss ko!!!!

inazamri said...

akak pun kalau dah mc tak koser la nk ke opis itu ini.blog pg ni pun mcm bengong sikit.ni dah ok la

Zee Suhaini said...

dah chat ke ni??kalo zee pon memang tak ler nak gi ofis semata-mata nak sign chq..kita sakit kott

blog zee pon de masalah ni..entah ada kaitan tak..sebab bila dah taip2 entri tu takleh nak preview..nape erk??mesti keluar warning signal..

lizz said...

marah betul ni....tu la orang sakit sibuk srh pi opis kan....dah sihat ker zura?

Aine Ainun said...

ha, terjawab la soklan,
saya x ble nak up entri semalam..ingatkan saya je, rupenya org lain pun problem...=)

Moga dah sihat ya..=)

εïзmummyHazaεïз said...

Woohooo marah kan klu situasi bos besar xpaham2. Haihhh klu me pon kim slm nak masuk office wqlaupon kejap.

azi said...

ha..ha..hebat jugak ye Zura ni..tapi memang patut pun, bukan kita saja-saja buat sakit..bila time macam ni, baru bos tahu betapa pentingnya zura kat ofis tu..:)

Sekarang ni akak rasa Zura dah sihat kan?..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam nafiraa...garang gak pekerjanya dr big boss yer?hihi
Tp dah tak sihat,takkan kita nk g keje..lgpon ada surat MC.Semoga cpt sembuh ya.Aamiin

Fifi Nadhrah said...

kak zura.. bagus macam tu.. hahaha.. batu api betul.. kalau asyik bagi muke je.. takut bos naik lemak.. kan2?

smlm ok je blog fifi..

::NureeN:: said...

yerr la, bkn buat2 sakit kan, mmg betol2 sakit...
mmm semlm ok jerr... cuma blog nureen tu dh berat sgt, x tau knape, dh byk gadget remove tp still berat.. apa x kena pon x tau

Papa Mifz said...

apa lagi pindah la ke wordpress...;)

Sidratul Muntaha said...

abis yg semalam aku dok komen kat blog ko tu ape?!
hamboi2 berani betul ye ko..
boelh angin2 dgn big boss
ahaha

umi alya said...
This comment has been removed by the author.
umi alya said...

sdg rehat2 dlm bilik hotel ptg ni setelah abis meeting tadi, dipanggil semula ntuk ke pej, sib baik dekat, kes anak buah hantar claim tapi tak sign ketua, adoiiiiiiiii bertuahnya padahal pengganti ader, terus dorang pos ke peringkat negeri tanpa melalui beliau, pening2

umi alya said...

sdg rehat2 dlm bilik hotel ptg ni setelah abis meeting tadi, dipanggil semula ntuk ke pej, sib baik dekat, kes anak buah hantar claim tapi tak sign ketua, adoiiiiiiiii bertuahnya padahal pengganti ader, terus dorang pos ke peringkat negeri tanpa melalui beliau, pening2

mama lieyna said...

Waah dahsyat zura... :-) hehe...

Entah, semalam rasanya ok2je blogspot..

ct rahani said...

harap2 zura dh kembali sihat.. ewah garang betul yer.. takut ai.. hehehe.. :)

GREENJADE said...

ntah ape2 le boss tu kan..kalu ai pong mcm u gak..no no no ..lantok ekau le..dah aku sakit. hik3

blog ai smlm okeh je kak non..laju jek bley aje merempit2 BW hik hik hik

Izan Ishak said...

haihhh lah bos... sian zura. bukan suka2 takmo dtg opis kan.

tak pasti plak pasal blogger semalam. ada juga bw tapi kejap je lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...