Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 30, 2013

...Gigih Mencari, Akhirnye Dapat jugak...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.

Hari ini mood sangat2 down~ letih, penat, ngantuk.
semua ade.. tadi sahur pon x selera sgt.. minum air masak jer banyak2.
Moga mampu lah bertahan hari nih.

okeh lah, bagi mengalih perhatian dirik sendirik dari asik pikir mood tak baik,
jom layan layan ai melalut2. hahaha

korang semua mesti pernah tengok iklan susu dutch lady yang dapat free mug yang kiut miut tuh kan~ yang adik Mia jadik model iklan tuuu.. Lepas tengok iklan tuh, berkenan plak tengok mug yang chomel itu.. My Anis pon suka. kebetulan pulak My Delisha memang minum susu DL tuh.. dan stok susu dia memang selalu beli banyak2 kalo ade sale kat mana2.

kebetulan last week ade ofer susu DL kat tesco. 2 peket Rm38.00. Owh, kira murah jugak tuh.. ajak lah my hubby gi tesco.. masa ngah pusing2 tuh ai nampak pelanggan tesco lain beli susu tuh jugak.. pastu nampak susu duk dalam kotak dan ade gambar hadiah Mug~
yeahhhh.. mesti carik sampai jumpe..

carik kat rak susu x de~ haih.. dah abes stok ke? x pasti kali pusing baru jumpe susu tuh.. tapi bukan kat rak susu lah.. kawasan barang2 yang ade ofer harga. Wahhhh.. terus hati berbunga2.. call my hubby tanya nak amik bape kotak. My hubby ngah beratur kat kaunter bayaran yang super duper panjang orangnye.. 

My hubby kata amik 2 kotak.
sebab anak ade 2.. so, mug pon mesti lah kena 2 jugak.
susu tu si adik jer minum. kakak minum susu dugro coklat.
beli banyak untuk stok~ sebulan jer pon paling lama nih.

kiut kan mug tuh??
yang gajah kakak punye..
yang bee adik punye. settle! x berebut~

harap2 dapat kolek barang satu dua koleksi lagi.. hahahaha.
*fengsan.. mama lagi eksited. hahaha

sekian.. citer pasal mug kiut miut~

P/S:Siapa dah buat koleksi mug kiut nih?




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

Kakzakie said...

Oh.. yg iklan miasara kat tv tu ye zura. Anak minum susu ini bolehlah buat koleksi.

GREENJADE said...

aler...x aci..kite minum anmum jek...baby lak minum susu mak dia jek...huk3

ct rahani said...

cantik la zura.. syg anak x minum DL pulak.. aidil pun minum dugro coklat.. dia panggil milo.. hehe..

ct rahani said...

cantik la zura.. syg anak x minum DL pulak.. aidil pun minum dugro coklat.. dia panggil milo.. hehe..

Fifi Nadhrah said...

kiut.. fifi teringin.. tapi takde sape yang mnm DL..

inazamri said...

kalau ada anak kecik pun akak nak beli jugak coz dpt mug cute mcm tu

Sidratul Muntaha said...

ni mmg betul2 gigih ni
ank2 aku bkn antu susu
so mug/thumbler comel depa kurang minat
tpi klu dh ternmpk
mmg kena beli on the spot la

wahida said...

mmg comel nok...aku ingat nak rembat satu lah utk anak aku si adik tu...

Papa Mifz said...

Mifz pun ada juga botol mcm tuh , tapi lupa lak gajah ke bee dia dapat...

Cho Zila said...

anak akak tak minum susuni ... kot idak dah rembat gak cantik kan.. mungkin kena gi beli juga sebab nak kan mugtu ...

mama lieyna said...

Alaa... dpt gak ye, k.eina beli susu anak2 semalam... tak ada la kt tmpt k.eina beli..huu..

Norlizayati Othman said...

Wahh. Mmg berkenan jugak semarnya. Tp anakmliza xminum susu. Apa kataa zura kumpul.dan.let go kt blog. Liza nak 1. Haha

shark said...

anak ai x minum dutch lady..
nmpaknya anmum pun kena wat cam ni..
baru semangat budak2 nak minum..

Aine Ainun said...

Ala comeynye mug tu...nak jugak...

azi said...

Walaupun adik Aishaa tak minum susu tu, tapi akak nak pi cari jugak untuk dia sebab dia berkenan sangat dengan mug tu...:)

Izan Ishak said...

comelnyaaaa! anak2 izan pun dah tak minum susu... selalu beli yg freshmilk DL tu je. mana ada dpt free apa2...

Myra Jay said...

Memang kiut miut :)
Mujur beli 2, kalau tak berebut la 2 beradik tu kan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...