Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, July 5, 2013

...Tahniah Kakak Anis! Mama Bangga Tau~...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat semua.
moga kita sama2 mendapat keberkatan dari NYA. amin~

dah kol 12 baru sempat nak curik2 tulis n3. ade saja kerja yang menanti untuk di siapkan. big bos masih lagi outstation. 

Hari nih nak citer pasal anakanda Anis.
semalam adalah hari sukaneka kat pra sekolah dia.
masa ngan sikat2 rambut dia pagi tu, ai saja sembang2 ngan dia.
Hari nih kakak main sukaneka kan? ai
haah~ My anis jawab.
nanti main elok2 eh.. buat betol2.. kalah ke menang mama x kisah pon..me
My Anis angguk.

balik keje semalam trus baring atas sofa..penat.
tunggu My hubby amik anak kat bbsitter. kejap lepas tuh dengar bunyi motor.. pastu dengar My Anis terjerit2..
Mamaaaaaa~ mamaaaa~ tengok nih!
ai pon bangun dari sofa sambil tengok dia bukak folder sekolah dia..
sekali!! dia keluarkan nih!

Allah~ Syukurrrr..*bergenang air mata.
tak sangka My Anis bawa balik medal semalam.

Mama Bangga dengan kakak!
Tahniah sayang~

Naib juara pon mama tetap bangga!
yang paling penting usaha kakak untuk menang tuh ade~

pastu dia korek2 dalam bakul baju ibu dia pulak..
pastu pass 1 baju kat ai.. ape nih kak? ai tanya
dia jawab jubah. 
hah~ jubah!! kakak konvo ke?
haah.. esok nih cikgu bagi surat..
lerrrr.. ibu bape x leh datang lah nih? kalo cam tuh kita amik gambar siap2 dulu kat rumah. nanti boleh mama masukkaan kat blog.. hehehe

so, layan lah gambar My Anis pakai jubah konvo ini..

skema.. haahha


adik pon nak posing jugak..





ini gambar petang semalam.. punyelah eksited mamanye kan.
bukan senang nak tengok anak pakai baju konvo kan~
hehehehe


ini gambar pagi tadi..
sebelom gi sekolah tadi..
cantek anak mama.. cam mama dia kan.. mueehehehe

Tahniah Kakak Anis~
selamat berkonvo hari ini. 
rugi mama x dapat tengok.. hehehe

sekian.. kesah My Anis.

p/s: Anak korang dah konvo jugak ke??

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

SYANI said...

Setiap pencapaian anak, mak2 memang bangga abis...

Dhiaqiud said...

Awalnye dah konvo..bkn akhir tahun ke?

Dhiaqiud said...

Awalnye dah konvo..bkn akhir tahun ke?

Kakzakie said...

Memang kena puji bila anak kita berjaya Zura. Asal jgn depan org sudah. Moga terus berjaya lebih cemerlang ye anakanda Anis. Tahniah dari auntie.

Myra Jay said...

Tahniah kakak Anis :)

kemain lagi posing sakan dengan baju konvo :D

umi alya said...

bagusnya Anis, suka tgok gelagat dia, sporting

TeacherAzimah said...

Uiks awalnya pra anis buat konvo? Biasanya hujung thn br buat. Apapun tahniah anis...kecik2 dah dpt medal

jaakechik said...

tahniah... bangga kan bila anak buat ssuatu kjayaan.. kita akan gembira dan terus bgenang air mata bila merasakan yg ank kita "sudah besar" dan mampu bdikari....

Sura Mohd said...

Tahniah Anis...suka tengok Delisha..nak jugak menyelit amik gambar..hehehe..

ct rahani said...

tahniah kakak anis.. semoga terus maju jaya.. comel je kakak anis pakai baju konvo tuh.. skool aidil lak konvo hujung tahun nanti.. :)

shark said...

bagus2..
ai dulu lari laju mase skolah rendah je..
menengah dah tak larat nak bawak lemak sama konsepnyer..hahaha ;p
cayalah kak anis :)

Zee Suhaini said...

tahniah anis..siap berkonvo lagi..

Izan Ishak said...

tahniah kakak anis! auntie yg tgk pun tumpang bangga ni...

bukan konvo kot zura. bergambar2 pakai baju konvo tu. si kembar pun dah selesai bergambar pakai jubah bagai ni kat sekolah. so bulan ni bayaran makan kat sekolah tu dikira bayar utk gambar nanti.

Tihara said...

tahnoah anis, alhamdulillah menang dapat medal..dan selamat berkonvo, cute sangat anis dengan jubah :)

lizz said...

Tahniah anis auntie tumpang heppi tau...kemain comey berjubah anis...adik tu pun teringin jugsk tu..

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah pada anis...tahniah juga pada mama papanya ats didikan...

Psss...salam perkenalam...di terjah dr blog ummi irfan....

εïзmummyHazaεïз said...

Tahniah anis.. ehh dah convo ke? Awai kan..

Aine Ainun said...

Anis..acik pn bangga ngan anis tau..tahniah♥♥

DElisha kemain nk posing jugak...=)

Fifi Nadhrah said...

wahh.. fifi yang bace pon terase sayu.. pencapaian anak2 kan kak zura.. tahniah untuk anis..

Masya said...

tahniah anis... dah konvo lg...

kat opis x blh nak komen blog nafira.. x keluar ruangan komen.. jd saya dapat baca blog awak jer.. x dapat komen huhuhuhu.. nak komen kene tunggu bkk blog kat rumah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...