Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 11, 2013

...Happy Birthday Boss...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa..

hari ini cam x de kesempatan nak curik2 tulis n3.. kesiankan~
n3 ringkas jer lah ai wat haini.

semalam petang kelik ai tanya ai haini big boss ade tak kat opis.. ai cakap dia x de inform nak outstation. so, ade lah kot. rupenye dorang plan nak wat birthday suprise untuk My boss. ai ok kan jer lahh.

Kek ituuu.. 
agak2 kedai bukak dorang gi beli.. ai monitor big boss jer.. jangan bagi lari.. hahahaha.

Miss lee dan Azim.. get ready nak masuk bilik big boss.. miss lee nih lah yang menjadi kepala project suprise nih.. hehehe

 
Lepas nyanyi lagu.. memang sporting dorang nih.. semua nyanyi lagu birthday ramai.. ai kalut duk snap gambar jer.. hahahahaha.

ini lah dia my big boss.. teman bergadoh kat opis.. hahahaha

Happy Birthday NG.. 
yang ke 53 tahun.. nak tulis jugak umur dia.. saja nak balas dendam. hahahahahaha.. dah tua dah my boss nih~

My boss nih walaupon kuat membebel.. tapi hati dia baik.. marah nye sekejap jer.. dah abes dia membebel sejuk lah dia.. Kalo dia ade kat opis tak senang hati kalo x gadoh ngan ai.. ade jer bende yang bikin ai hot.

ini bahagian untuk ai.. tapi sayang x dapat makan sebab on diet..
asal nye memang x nak amik.. tapi budak2 nih pujuk suh makan.. katanye birthday boss sekali setahun jer.. ai pon amik, masuk lam tapeware ai.. nanti bawa balik untuk anak2..
hehehehehe.

sekian.. kesah birthday big boss.

Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

~aYu~ said...

hihi.. rugi diet. kek besar tu takde apa kot makan.. hihikk...

Kakzakie said...

Hmm... kalau kakak tak menyabar nak ngap aje kek itu Zura..

TeacherAzimah said...

Wahhhhh zura on diet..go go cayuk dear!

hazlina azmi said...

Bestnya blog awk..penuh dengan keceriaan ..:)

Free2 jemputla ke blog saya ye…
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Sidratul Muntaha said...

ehehe..
ko mkn boleh
tpi lps tu ko kena berlari atas threadmill 4jam!

azi said...

Bagusnya Zura dapat tahan diri bila on diet ye..kalau akak, diet-diet jugak, makan-makan jugak...he..he..

Fifi Nadhrah said...

tegar hati.. kalau fifi.. berdiet pon bantai jugak kot.. hahaha.. tgk kek ni pon da teringin secret.. adoi..

Papa Mifz said...

cukup ke tuh nak bagi budak2 makan, hawat tak ambik lebih sikit tadi...hehe

Daddy Ziyyad said...

Macam garang aja rupa Mr Ng tu...wakakakakaa

lizz said...

kemain sedap lagi nengok kek tu...terliur tu...rugi tak makan tu...hehe

εïзmummyHazaεïз said...

Kemain birthday boss buat surprise hehehe.. zura on diet ekkk? Good luck

Aishah Jahirah said...

Wah sedapnya kek....hehee tergoda taw....apapun hepy besday bos...hihi

Aine Ainun said...

sportingnya stafff=)
barula bos makin sayang...ehehehee

rugi x makan kek tu tau..=)

LiYa HaNiF :: said...

amboi sporting ye boss zura.. leh sambut besday bagai... :)

Izan Ishak said...

sedapnya kek... takpe pun kalau mkn sikit aje. pastu diet balik, boleh kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...