Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, July 27, 2012

...Ada Siapa-Siapa Lagi Tak?? | Anyone???...

Salam Hari Jumaat Yang Penuh Berkat.
Moga kita semua sentiasa di Berkati olehNYA
Amin..

Pagi ni badan ai teramatlah tak selesa..
tekak rasa loya dan nak terM*ntah~
eh bukan! bukan rasanya.. belom joint kakak ku Eliss Mie lagi..
masih dalam posisi merancang keluarga..
gittu..

selalunye ai akan jadik cam nih kalo sahur..
huhuhu.. kalo tak sahur kang kebulur plak..uhuhu..
tinggalkan cerita mengarut ai tuh..

nih nak citer bende best2 neh.. hahahaha..

Ada sesape lagi nak bagi tak???
Haaaa.. baru jek  dapat komen nih tau..
dari kakak kesayanganku lah.. Eliss Mie.. dan2 sayang orks~
merangkap sifu ai neh.. dalam segenap bidang..

sejak dari study kat UiTM dungun lagi kakak ku ini lah menjadi Sifu ku..
tempat mengadu nasib jugak..
juga teman sembang dalam selimut nih..
dululaaa.. masa duk Uitm Dungun dulu..
Rindunye kenangan zaman study dulu..

Ada sesape lagi nak kasi kad raya atau ole2 untuk ai ke?? 
hahahahaha..

buat kakakku Eliss Mie.. Terima kasih sebab masih lah ingat pada adikmu ini..
tiap2 tahun mesti dapat kad raya dari kakakku ini..
tahun lepas bersama2 key chain..
tahun nih kad raya bersama2 FM.. kakakku ini memang tahu sangat yang ai neh pengumpul tegar FM..sama cam dia jugak..muehehehe

sesape yang belom kenal dengan Kakakku ini..sila terjah blog beliau yang TAK KURANG mesra alam jugak tau..


sekian.. n3 khas buat Eliss Mie

P/S: dh lama tak tulis kad raya laaa.. teringin plak~








17 comments:

Ardini Humaira said...

waaa beshnye kak ellis nak kasi adiah :D

LYAfrina said...

waaaa..waaaa....dh lama sgt x dpt kad raya & x beli kad raya..

Huda said...

dah lama x bg kad raya kat kawan2 :)

Eliss Mie said...

wahh. siap ada entry lagi :) terima kasih adikku dan teman gossip dalam selimut yang selalu kena marah ngan kak ilah bila buat bising. hahahahahahaha

email cepat :p nk pos hr ni. alamat rumah la,kang hilang pulak.keh keh keh

Papa Mifz said...

la adik beradik ke..baru tau ni ha...

PM pun bakal dapat kad raya dari elissmie.com tuh...:)

maszmadi said...

seronoknya tiap tahun masih ada kawan2 sekolah yang ingat kan... tetiba rindu kengkawan belajar dolu2.. huhu

Zarena Heeney said...

RASANYA SEJAK 3 THN KEBELAKANGAN NIE MMG DAH TAK DPT KAD RAYA PUN LG
SEMUANYA PKI TEKNOLOGI JEA SKANG NIE

eB said...

eliss mmg mesra alam
^_____^

mrancang yer? kalo 'ter' gaks camner? hik3. sj ngusik ;p

Aishah Jahirah said...

bertahun dah tak tulis kad raya...huhuu

::NureeN:: said...

kenal kak eliss ni tp x tau plak dia kakak zura.. pernah mng contest anjuran dlu dlu :)
kita sama, merancang sndrik jek x mkn ubat.. :)

ct rahani said...

sama la zura dh lama jugak x dpt kad raya + x hantar kt raya kt kawan2.. zaman dh majukan.. semua dihujung jari.. ekekeke..

::NureeN:: said...

a'ah, nureen paham, kakak yg zura maksudkan tue.. hehehe
sbb dlu nureen pon ada soang kakak nk rapat ngan nureen tp nureen x suka dia, last2 dia rapat ngan adik nureen & dok tanya khabar nureen dr adik ehhee.. ;P

Norzie hany said...

Wahhh best dpt hadiah fm.Sis pun suka kumpul fm.

nn lylyn said...

kad raya dah lama xdpt ^^

..::..aRe-Na..::.. said...

waaa..zura syoknyerr siap dpt kad raya lagik...hehehe,urmm..per tgu lagik zura...puteri ber2 tuh dh beso da tu..leh kasi adik dh hehehee...

Saya Disini said...

tahniah...anda dpt kad raya

*http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/07/kad-raya-untuk-blogger-bertuah.html

Sharidawati Shahrudin said...

ok lahhhh bg address zura nnt sha pos kad raya...insyaAllah akan sampai before raya ...hehehehehee

nak emailkan address pun boleh.. email to anatano_bernabeu@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...