Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, July 12, 2012

...Memberi Sokongan Padu...

Salam Khamis semua..
Moga hari ini lebih baik dari semalam k~

hari ni nak abadikan citer yang agak lama terperam..
di sebab kan gambar2 ini kat henpon My hubby..
so.. asik tertangguh jer..
tapi hari ini ai nak jugak abadikan gambar2 nih kat blog..

Hari KEMAS peringkat Shah Alam..
di Sek Men Keb Seksyen 24, Shah Alam..
masa ni lah My Anis jadik wakil dari kelas dia acara mewarna..
gojes tak anak ai dengan seragam sukan sekolah dia..
hehehehe

My Anis ngan cikgu2 dia..
masa nih papa dia tinggalkan dia kejap dengan cikgu2 dia sebab nak balik amik mama n adik dia yang ngah bersiap tak siap-siap..hahahaha..

Mama, Anis & Delisha..
masa nih My Anis dah siap mewarna dah.. tapi banyak lagi acara lain..

Papa & Delisha..
Oleh kerana uniform sukan My Anis warna Merah..
jadik semua kena pakai merah..
tanda sokongan padu gittu..

Malu2 kucing..
sebab masa papa dia amik gambar.. cikgu dia ade..
kekekeke

pantang tengok henpon papa..
mesti nak main game..
cer tengok anak dara kecik ai.. sedap jek dia 'kaki'kan kakak dia..
kuat menyakat kakak dia neh!!

okehh.. nak balik dahhh..
lepas beli makanan dan air untuk my anis..
kami terus balik.. sebab my hubby tak tido lagi lepas balik dari keje malam..
so.. tak dapat lah nak ikut semua xtvt yang ade..

tak sia-sia mama datang bagi sokongan..
dapat jugak hadiah saguhati..
Alhamdulillah~
heheehhe..

sekian.. n3 hari KEMAS..

p/s: bila dah ade anak yang dah bersekolah nih.. kena lebih pandai bahagi masa kan~
macam2 xtvt sekolah kena join..


18 comments:

Atia Adina said...

delisha....sempat lagi tu dia kaco kakak dia...cari gaduh eh

maszmadi said...

wah, merah sedunia.. hehe sian anis asik kene jerk ngan delisha yerk, x melawan ke anis tu kak ra?..

Eliss Mie said...

tu laa..memang kena bagi masa btol2. kalau hari tak kerja ok la.

|| NaFiRaa || said...

maszmadi..
selalunye dia mengalah ngan adik dia.. tapi kalo hari mood dia tak baik.. kena cepuk jugak adik dia... kekeke

eynda said...

Tunggu anak masuk sekolah rendah, lagi banyak aktiviti hehe...

ct rahani said...

comel uniform sukan anis.. menyerlah gitu.. ewah delisha smpai bg kaki ek kt kakak.. sama la ngan aqeef zura.. skrg nih kuat betul menyakat abgnya.. hehe..

SYANI said...

Suka tengok uniform sukan KEMAS ni. Striking gitu. Terserlah KE "SELANGOR"AN gitu!

Nens Collection said...

HEHEHE..KAKAK MALU2 PLAK..
COMEL JEK KAKAK PAKAI BAJU SUKAN TU..DH BESAR DH GAYANYER...HEHE

eT said...

hehe...ok la kan...janji dpt hadiah...baru bertambah happy...

Daddy Ziyyad said...

yup..bila anak dah masuk sekolah ni, kena pandai bahagikan masa utk join aktiviti sekolah anak..hehehe

Salmiza said...

Anak dah besar..bila nk bertambah ni sis..hehe

Ardini Humaira said...

nanti kalau anak dni ado sukan dni nak g jugak :D

Huda said...

cayalah ..huda pun mesti excited kalau anak ada sukan sekolah bila husna start g tadika nanti :)

wahida said...

betul tu nok, kang kalau anak ko dah masuk darjah satu, lagi mcm2 xtvt nok..sampai tak terjangkau dek akal aku...huhu...

Izan Ishak said...

baguslah mama n family pakai semua baju merah utk sokong kakak anis ye.

Myra Jay said...

Memang keluarga Supportive..
Tu yg Anis makin bersemangat :)

Norzie hany said...

Satu family pakai merah....sweet sgt.

sue zainun said...

seronok tgk..anak kita kecik lagi..hehee xleh msk lg game2 kat Taska..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...