Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, July 18, 2012

...Bila Mama Sibuk Di Dapur, Dia Pon Sibuk jugak...

Alhamdulillah..
siap dah semua kerja2 urgent..
cam nih lah kalo cuti lama..
masuk keje kena bersilat dulu dengan kerja2 urgent..

dah gi lunch ke korang??
petang nih ai nak share gambar yang buat ai tersenyum hari nih..
kekekeke..

gambar nih di snap oleh my hubby.. 
di kala mamanye sibuk mengemas kat dapur..
dia pon sibuk jugak lah "mengemas"..
abes di punggahnye barang2 plastik atas rak..
kalo x bagi.. mamanye x boleh buat keje..
bila kita biarkan jek..
ginni lah jadiknye..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 Tanpa rasa bersalah..
dia boleh masuk lam besen kecik mama!!
korang tak geram ke tengok??
memula tak perasan dia buat keje nih..
my hubby yang bagi tahu.. bila pandang jek kat belakang..
rasa nak tergelak guling-guling jek..
muahahahahahaha.. sabaaaarrrrr jek lah banyak2..

muka tak bersalah dia..
mama nak marah pon tak sampai hati..
sudahnye.. nak pecah perut gelakkan dia..

bila semua orang duk gelak2kan dia.. 
papa dia amik gambar dia..
tahu plak malu.. tahu plak marah..
hahahahaahha

kena paksa bergambar oleh kakaknye..
nottinye muka Delisha nih kan~
ade jek lah xtvt dia.. yang buatkan mamanye gelak besar..

anak.. anak.. kamu lah mengubat hati mama..

sekian.. citer keletah Delisha.. 

p/s: anak korang suka wat xtvt pelik cam ni gak??


20 comments:

Anamarza said...

hahah..comel je duk dalam tu

memang budak2 suka buat sesuatu yg boleh buat kita tak jadi nak marah,budak2 ni pantang jumpa kotak habis la dibuat kereta

Ardini Humaira said...

heheh muat lak dia masuk kan :D

aNiS tHe BumbleBee said...

kuikuikui..mcm2 sgtla peel budak2 ni..yg penting comeyyy

eB said...

ha3...gelak bsr eB...
comelnyer...
camner delisha leh muatkan diri msk dlm besen tuh?
bijakkkkk bijakkkkkkkkk :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

anak is tecik lagik.. hehe

Aishah Jahirah said...

hehee geram tgk dia masuk dalam tu....kreatif sunggoh.ank buah saya dulu xmakan saman,semua dia nak buat,nak try, nak usik...huhuu

pizet said...

ada jek la aktiviti dia kan...haha

Nens Collection said...

hahaha,die ckp org lain sibuk sgt mengemas baik aku " mengemas " jgak..haha..noty btol delisha ni..nmpk mcm makin berisi dh..;)

maszmadi said...

delisha oh delisha... memacam peel... hehe

mama qistina said...

hahaha...perangai anak anak ni memang macam macam ...kita yang nengok ni dari marah terus tak jadi nak marah ...muka notti pun comel gak...

ainnoraini said...

nk tolong mama la tuu..rajinnye delisa yee

Sharidawati Shahrudin said...

ihiks comel je..lg dilarang lagi dibuatnya..hahaha

Mummy Chubby said...

Alahai!!! comelnye dia kat dalam bekas tu..heheheee

Masya said...

hihihihihi.. nasib baiklah tak tergolek²...

azi said...

he..he..nasib baik tak jatuh!!!muat pulak tu...

::NureeN:: said...

kahkahkahahaa.... mmg comel jek muat2 msk besen tue...
bior dia main zura, sng nk memasak

LYAfrina said...

aduyaii..tersenyum lya tgk gelagat si delisha ni..

Aine Ainun said...

heheheee..
comey je....

Anak2 lah penyeri...=))_)

ct rahani said...

hehehe... lawak la delisha nih.. comel je senyum cenggitu.. nak marah pun sure x boleh punya.. hehe..

Myra Jay said...

Hheeee, comel je nak cuba duduk dalam bekas tu ha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...