Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 24, 2012

...Jom Deko2 Bersama Kami....

Salam di tengah hari..
tetiba rajin plak nak menaip n3 petang2 nih.. semalam ai gi tido kat surau..
muehehehe.. x larat + ngantuk..
hari ini Alhamdulillah.. segar bugar plak rasanye..
ai pose okeh~ muehehehe

okeh.. jom sambung citer gobok tadi..
memang betol kata zh-ena.. gobok tu sangat lah kosong~
nampak cam x hidup jek gobok tuh kan~
makanye.. kami pon mencarik stiker untuk Deko2 gobok tuh..


Sebelom di Deko..
kosong sajaaa..


Okeh.. dimulai dengan gobok Delisha..
tema Hello Kitty.. stiker di pilih oleh My Hubby..
cantek~ walaupon nampak tak penuh..


dah abes tampal Delisha punye gobok..
papa dia gi tampal kakak dia punye gobok plak..
tengah2 orang duk leka menampal stiker kat kakak dia punye gobok..
tetiba!!


Delisha pergi koyak stiker kat gobok dia!!!
penyet sekor Hello Kitty kat tangan dia!! nampak tak~
bengkek jek Mama dia memandang!!
My Hubby kata stiker tuh jenis murah..memang murah pon. RM1.90 jek sekeping..
memang tak melekat sangat.. geram jek!!


Tengok.. kosong dah gobok dia..
sabar jek laaaa...


sudahnye kan~ papa dia cabut stiker tuh dan tampal balik kat satu pintu jek.. lagi satu pintu gobok tuh kosong jek lah sekarang nih..


ini stiker yang di tampal kat gobok My Anis..
stiker nih My Hubby yang tampal..
comel kan~


lagi satu pintu papa dia suh My Anis tampal sendirik..
stiker Angry Bird as always laaa..


gigih menampal stiker..
mungkin dia tanya papa dia mana nak tampak stiker bagi cantek kot..


okehhh.. nak siap daahhh..
pandai jugak dia deko stiker dia kan~ 
My Hubby kata dia tampal sendirik jek~


Akhir sekali.. mestilah posing bersama hasil kerastangan nye..
PEACE..
sekarang gobok tuh nampak lebih ceria kan~


sekian.. citer pasal Deko Gobok..








22 comments:

SYANI said...

Cutenya sticker. Suka la Anis dgn Delisha dapat kartun comel kat gobok masing2..

eB said...

comelnyer... pandai anies wat sendiri. kalo aerish n aed, dok tampal pastuh tarik. huwaaaaaaaaaaaa...
eB dh msk web tesco tadi, x der la dlm web tuh. hu3

mama qistina said...

comel dah siap tampal sticker yer...pandai anis tampal ...antie suke tengok..

Salina@IbuAqil said...

kRETIP!!!
Sggh kREEtip!!!
Hi3!!!

Salina@IbuAqil said...

kRETIP!!!
Sggh kREEtip!!!
Hi3!!!

MRS. K said...

langsir mana langsir? ehehhe

|| NaFiRaa || said...

MRS.K...
keh keh keh.. belom ade lagi.. sebab tingkap nih saiz dia kecik.. tak jumpa carik lagi yg dh siap punye.. kena tempah.. nasib lah tingkap tuh duk dalam rumah.. kekekeke.

Eliss Mie said...

jadi menarik pulak :)

apak cikidong said...

eh baju dia pakai tu sama cam baju cikidong lah.. haahaha

Masya said...

kreatif eh tampal² .... daripada almari tu kosong elok juga ade sticker mcm ni..

zh-ena said...

wah sgttttttttttttt la cantik
suka tgk deco yg gobok anis..nampak cantik sgt

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nafiraa...kreatifnya,cantik dah almari tu!

Atia Adina said...

cantik....tapi kan si delisha tu rasanya nanti mesti dia cabut lagi...hehehe....

LYAfrina said...

wah..kretip...dh berseri almari y simple tu

LYAfrina said...

wah..kretip...dh berseri almari y simple tu

nn lylyn said...

mcm2 tampalnye ^^

mamalieyna said...

cun cun.. kalau beli sticker yg kuat sket, bleh tahan lama..alaa 1 set rm5 je rasanya..kuat sket gam dia, n jenis timbul gitu..carik la..^_^

kreatif anis..

Norzie hany said...

Kreatifnya....cantik.

Zura said...

kalau kretif bende simple pun nmpak cantik..

Myra Jay said...

Delisha tak suka kot ada tampal2 kat lemari dia ;)


Lemari Anis smpai penuh sticker ha :)

Aishah Jahirah said...

lepas dah tampal sticker nampak ceria gobok diaorg...

ct rahani said...

cantik zura.. kreatif.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...