Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 10, 2012

...Lama Tak Pekena!...

Salam ceria di pagi Selasa!
harap semua bersemangat hari ini..

hari ini nak share xtvt kami di kala hujung minggu..
xtvt dah lama sebenarnye..
tapi asik lupa nak amik pic kat hp my hubby..

Haaa.. amacam?? terliur dak??
tangkap leleh kan!
dah lama tak pekena ABC special Seksyen 2 nih..
selalu gi sana makan nasi campur jek.. 
kalo dah makan nasi memang x bleh nak makan ABC dah kan~

Tapi kali nih kami ber 2 gi sana semata2 nak makan ABC..
tapi My hubby makan nasi.. ulam2 kat depan tuh My hubby punye lah..
hubby makan nasi + ikan Bakar + Ulam + budu..
meletops..

eh! eh!.. posing ngan My Anis jek??
Delisha Mana???
adeeee.. tak mungkin tinggal anak2 kesayangan ai.. heehhe

Tadaaaaa... Fengsan!
hahahaha... naik kete jek dia terus fengsan..
tengah2 orang ramai kat food court pon dia bulih lena..
mama dah siap makan ABC baru dia bangun..
dia bagi can mamanye santap ABC dengan penuh ferasaan sebenarnye..

ABC nih kalo makan di kala cuaca panas memang heaven kan!

sekian.. citer ABC..

p/s: korang leh habes tak ABC 1 mangkuk cam tuh?? kalo ai habes jek.. dengan syarat jangan makan mende lain..

23 comments:

Kancilbiru said...

alamak...terliurr sudahhh..:P

Anamarza said...

lama tak makan ABC, tapi sekarang kat sini asyik hujan je, tak sesuai pulak nak cari ABC kan

azi said...

anak-anak Akakpun suka ABC..

SYANI said...

Panas2 pekena ABC memang syiok!!!

Myra Jay said...

Adehhh sedapnya ABC, terus rasa dahaga :D

Ardini Humaira said...

fuyohhh nelan air lior :D

Nens Collection said...

haha..kalo ammar dr umah lagi x tido tu..kalo mkn abc pon lekat2..asik duk tarik2 ajak jalan..

biasa kalo aku mkn abc..lps kenyang aku kaut sampah2 dlm tu jek..air aku tggl..haha

Saya Disini said...

sedpnye

Masya said...

terliur dibuatnya.. tak pernah habis makan sorang huhuhuhu....

Norzie hany said...

Sedapnya....terliur sudah.

Izan Ishak said...

alahai....sedapnya tgk abc dia! izan pun kalau makan abc mmg takleh makan menda lain.

hazman aka species1980 said...

sesungguhnya .... ABC yang kat gerai cenggini lagi sedap dari dihidangkan kat hotel tu tau.... bestnya ade aiskrim lagi

Atia Adina said...

sedapnya ABC....lama gak tak perkena

wahida said...

arghhh..kenapa? kenapa? kenapa ko tayang ABC ni hah? kejamnya...

eB said...

ho3... ABC frodo ker tuh? :)

Eliss Mie said...

suka makan kat d'bubbles ;p argghhh tidak tidak :p

ct rahani said...

sedapnya abc.. nak2 pekena time cocer panas.. klu sy jarang abis makan sorang.. biasanya share ngan hubby x pun ngan aidil.. :)

Afasz said...

sedap nye abc...

kalau sy tak boleh nak abiskan abc sorang2 ....melain kan mmg minum abc je... :D

tp selalu tak abis gak..kene tapau.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Emmm..sedapnya layan ABC dlm cuaca panas cam arini :D

Salmiza said...

buah apa plk yg kt atas tu...

|| NaFiRaa || said...

Salmiza..
atas skali buah anggur hitam pastu buah laici..:) dap kan~

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alamak.. is sukala.. tambah tengok gambaq tu ada kacang banyak... mang feberet... alahai.. lapaqnya (^___^)

Aine Ainun said...

ala...terliur la..
esok nak cari ABC la...

alahai adik cian sampai tertidoq...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...