Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, July 26, 2012

...Tak Mo Curik2 k~ Dosa Tau!!...

Salam hari khamis..
hari bz sangat lah plak..
tak sempat nak tulis n3 hari ini..

tapi blogger tegar mesti tak senang hati kalo blog dia x update ork~
so.. layan sekeping gambar untuk petang neh!

Tak mo! tak mo! tak mo! dosaaaa!
tukang cover line pon dosa jugak tau~
muahahahahaha

sekian.. n3 peringatan buat semua..

sumber gambar : FB


16 comments:

Mummy Chubby said...

hahaha...jgn kata mencurik, berbohong pun xleh tau...tapi korek idung boleh tap jgn mkn taik idung nant pose batal..huhuhuuu

iela said...

syukur masih lagi berpuasa hari ini..walauuuuupun sahur ngan air masak je sebab umah smalam takdok air dari 7.30mlm sampai kul 5 pagi..malas nak masak nasi dah lambat ...bangun minum air pas tu sambung tido..hahaha...

maszmadi said...

hahaha..... peringatan dalam jenaka... comel jer kucing tu buat gitu...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nafiraa..senyum k.atie tgk gambar ni.Tu br kucen..klu manusia lg teruk perangainya:)

wahida said...

hehe....

lawak....

ct rahani said...

hahaha.. lawak la tp ader mesej yg berguna.. comel betul kucing tuh wat gaya giru.. hehe..

Myra Jay said...

Heheee, comel je kucing tu ha ;)

LYAfrina said...

hehe.. tq for sharing...

hehe..maksud tersirat ni... comel plok kucing ni..hok tukan cover tu pon..kiut j

eB said...

ha3... comei..
sanggup yg sekor lagi jadik tkg cover line yer?
^_________________^

Salina@IbuAqil said...

Hik3!!! Bnyk picca kucing2 comei kat fb kan?!
Comei sgt.. ;D

inazamri said...

hahaha gelak akak tengok malam2 ni...nampak cute je tgk cat tu

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Kucing kalau lah buat dosa tetap nampak comel tp cuba kalau manusia, buruk bebenorkan..? hehehe Selamat berpuasa Zura! :))

eynda said...

Selamat berpuasa ...

Comelnya!! Cuba sergah mesti lari bertempiaran kan hehe... cute je :-)

..::..aRe-Na..::.. said...

hahahahaaaaaaa..lawak lah zura neh
hehehe...chomei jek kucing tuh..

Aishah Jahirah said...

heheh lawak tgk pic kucing ni...xpose siap cover line...;p

Eliss Mie said...

nanti email alamat yer, nk kirim kad raya dan FM :)

elissmie [a] gmail [dot] com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...