Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, July 12, 2012

...Hari-Hari Dapat Free! Bagus jugak...

Salam petang!
dalam lama tak wat n3 petang..
bz jek manjang..kononnye

dah lama nak tunjuk2 kat korang bende free nih..
start hari isnin hari tuh ai dapat free tau.. 
nak tau ape bende free tuh??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tadaaaaa... surat khabar Free!!
muehehehe..
ai dapat free kat stesen komuter subang jaya..
haah.. minggu nih ai naik public transport gi keje..
kat stesen shah alam tak de plak bagi2 news paper free nih..
kalo tak boleh gak baca masa tunggu tren..
nak baca atas tren or bas memang tak dapat laa..
ai nih tak leh membaca kalo naik kenderaan bergerak neh!!
nanti kepala ai fenen!!
sudahnye sampai opis baru baca.. tu pon baca gittu2 jek..
sebab kat opis nih memang dah langgan news paper..
berita harian n star..

ai neh pantang bende free mesti nak amik jugak..muahahaha

sekian.. n3 sokabar FREE..

p/s: ade sape2 yang naik tren dapat sokabar free jugak??

11 comments:

Atia Adina said...

kalo free wajib amik...hehehe

Myra Jay said...

Kekadang naik Penang Bridge dapat gak free, tp jarang2 la :)

Eliss Mie said...

kalau makanan laju, paper malas :p hehehe

maszmadi said...

xper kalo x baca pon, bawak balik umha, nanti bila2 boleh wat bungkus nasi lemak.. hehe

mamalieyna said...

benda free mmg best,,hehe~

lama tak naik tren, sejak kawen ni..huu~

mamalieyna said...

benda free mmg best,,hehe~

lama tak naik tren, sejak kawen ni..huu~

Ardini Humaira said...

memang best kalo free.. hehe

::NureeN:: said...

hehhee... kami mmg jenis x beli surat khabo, klau nk baca ja masa blk kg.. tak pon on9 hahha

iduraz said...

kita pon dpt aritu...kita nek lrt, tp dpt masa jalan kaki kat stesen ktm bank negara

ct rahani said...

kalau free memang la kena amikkan.. besh tuh.. hehe..

Aine Ainun said...

Sape yg murah hati bg tu?
Org mmberi, terima jela..;)
rezki jgn dtolak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...