Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 3, 2012

...Hadiah Apa??...

Salam Hari Selasa..

Mood hari ini sangat ke laut..
hari nih juz nak share hadiah yang My Anis dapat untuk hadiah pertandiangan mewarna dia..
siap ade yang teka ipad yang tak tahan tuh..
kalo dapat ipad.. korang akan nampak mama Anis yang posing ngan hadiah tuh..
muahahahahaha..

ni haaaa hadiahnye..
stationery set..
boleh lah topup dia punye stationery..
jimat duit mamanye!
kekekeke..

ok.. dah tau dah hadiah ape kan~
nak sambung jalan2 kat umah korang jap..
nak baca n3 org rajin.. nak wat n3 sendirik? kelaut!

BERSEMANGAT lah!!!

sekian.. 

21 comments:

eB said...

cpt2 berenang ke tepian tau :)

Cho Zila said...

memang best kalau budak2tu dapat hadiah gitu... anak2 akakpun gitu bersemangat giler lepaihtu hilang tah kemana geram...

Nens Collection said...

OO..NI LA HADIAH DIE..HEHE
GAMBAR GOKU DRAGON BALL KE SAPE TU..EKEKE

LPS NI XYAH BELI DH SET STATIONERY..HEHE

Mummy Chubby said...

Ala...xmau la kelaut...mummy suka baca bila si mama comel ni ngomel2.hehehee....sila berenang balik ke darat.

Norzie hany said...

Bagus hadiahnya....jimat duit mama,tak yah beli stationery lagi.

Myra Jay said...

Okla tu dapat hadiah stationery ha, bertambah rajin la Anis menulis ;)

SYANI said...

Standar la hadiah budak tadika - dapat pencil box, stationeries & pensil warna..

Huda said...

tahniah anis :) hadiah yg best..terkenang zaman tadika dulu..bnyk dpt hadiah sebab menang tulis abc , 123, alif ba ta je pun :)

Masya said...

oklah tu.. nnt blh kakak guna...

Engku Artini said...

hai salam kenal.. ohh bestnya dapat hadiah bensepuluh

ct rahani said...

ok la alat tulis.. leh guna utk skool dia kan.. :)

Aishah Jahirah said...

bertambah koleksi stationary si anis...;)

Salmiza said...

apa pun isi dlm klu bdk2 dpt mmg hepi dah dorg...klu tak dapat nanti sedey...:-)

mamalieyna said...

budak2 dpt hadiah apapun mesti suka kan.. tp mmg baguslah dpt set alat tulis, sesuai...^_^

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. tengat is dulupun ajin masuk pertandingan mewarna masa kat sekolah dulu.. ada gakla menang... keh3... dapat buku dll.. semua masih ada sampai la ni... buat kenangan bersama tempekan nama yang terlekat kat kotak hadiah tu, gunting dan lekat kat hadiah tu pulak... (^___^)

Eliss Mie said...

budak2 dpt hadiah apa pun seronok kan. dulu ms kecik2, masuk pertandingan dpt hadiah tupperware tu pun dah seronok :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cayalah anis, dpt adiah tu..
alya pn ada msk pertadingan mewarna tm, dptla saguhati.. okler kan.. heheh

Anamarza said...

Seronok la anis dapat hadiah ni ya budak2 dapat yg ni pun dah suka tapi kalau dapat yang lagi mahal lagi senyum lebar :)

..::..aRe-Na..::.. said...

syok la anis yer leh adiah...
hehehe!!!

Sharidawati Shahrudin said...

happy for anis :)

Izan Ishak said...

suaklah anis dpt hadiah dari mama... anak2 mmg suka kalau dpt reward camni kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...