Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 24, 2012

...Anak Dara Punyer...

Salam Hari Selasa..
Hari ini ai tambah ceria dari semalam..
sudah kembali seperti sedia kala..
tak macam semalam.. lemah tak bermaya..
nak angkat file yang berat pon tak larat.. hahahaha.. 

hari ni nak share almari baju kepunyaan anak2 dara ai..
almari nih my hubby beli sebelom rumah siap lagi okeh..
bukan sebab tak menyabar.. tapi sebab harga sale kat tesco membuatkan My Hubby tak menahan untuk TIDAK membeli..keh keh keh..
Sudahnye TERbeli lah 2 gobok itu..

Almari a.k.a gobok itu..
siap di pasang di bilik anak dara kami..
satu untuk My Anis.. satu untuk My Delisha..
Harga sebelom offer RM120 hengget..
tapi kami beli nih RM 69.90 sajer!! Murahkan!!
itu yang terus sambar 2 gobok tuh..

tengok lah anak2 dara ai ngah melasak.. 
si kakak x bagi adik dia masuk lam gobok tuh..
tapi si kecik tuh.. lagi kita tak bagi..
lagiiiii dia nak masuk.. sudahnye~

biarkan jek laaaa..
kalo gobok baru cam nih.. ade sedikit bau yang kurang enak kan~
kadang2 rasa pedih mata pon yer jugak..
tapi My Delisha rileks jek kat dalam tuh..
budak ngah nak melasak.. biarkan ajer..

bersambung..

nanti nak citer KAMI deko2 goboks nih..
tungguuu..
tu pon kalo ai rajin nak tulis lg 1 n3 hari nih.. muahahahahaha

tata titi tutuuuu...

15 comments:

zh-ena said...

nampak kosong klu hias tampal2 mesti lg cun..

TeacherAzimah said...

Hijau i like! (selain merah hehehe...)
Rumah zura double storey er, besar ni. Wahhhh raya kat umah baru lar ni. Kita x dpt lg nak raya umah baru. Lps raya baru pindah...

Myra Jay said...

Warna Hijau sejuk mata memandang, selalu kalau anak dara kita pilih PINKY gitu, Zura lari tema skit ;)


**Myra dah update hint tau** :)

MRS. K said...

lawo kaler ijau die

Mummy Chubby said...

Wah! kakak dah de gobok sndiri laa...

p/s: kalo mummy la...mummy dh kunci kan si kecik kat dlm gobok tu.best dgr dia nangis.hehehee... *mummy jahat!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. sejukmyer melihat kehijauan itu... nice... sonok dedua main lemari (^___^)

Adylia Qarissa said...

almari raya yeaaaa ;p

Saya Disini said...

ijaunye...

Eliss Mie said...

bila ntah nak beli almari nuha jugak ni, pakai yng rak besi tu jer.hahaha

mama qistina said...

ada sales tesco..bestnya..comel gak kaler hijau ni...nak cari gak sebijik untuk mizan ..tapi bukan skarang la..

eB said...

murahnyer zura, suker la. ader lg ke offer tuh?

Salmiza said...

bila asing goboknya lg senang nak cari bju masing2...:)

azi said...

Nafira...
seronoklah kakak dan adik, dapat almari baru....

maszmadi said...

ijau, saya suka saya suka..... lagi suka si delisha coz dapat umah baru (gobok) tu.. haha

Dhiaqiud said...

cikya suka sbb kaler ijau..jeles...hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...