Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, July 5, 2012

...Buat Semua Yang Mencari Semangat...

Salam Hari Khamis..
hari ini agak bz plak..
ngah bersilat ngan dokumen tender..
minggu depan nak hantar dah nih..

nak share 1 gambar yang telah meningkatkan semangat ai hari ini..
sepatutnye semalam nak wat n3 WW..
tapi gambar tak masuk dalam email plak..
so hari nih nak share jugak gambar nih!

Moga boleh beri semangat untuk korang jugak!!
ehehehe..
bila pandang pic hepi Delisha nih.. terus senyum sendirik..

Happy kan dia!!

sekian.. 

p/s: moga pic ini buat anda senyum jugak!

18 comments:

maszmadi said...

eee gigi dia..... patut arr kuat geget... haha happy nya dia

Sidratul Muntaha said...

ahhaa
gigi kapak..
meh meh meh...
acik geget pipi tu.
comeynya!!

Atia Adina said...

lapang dada tengok gambar dak kecik ni....happy sokmo

Masya said...

amboi gigi dia ade 4 batang yer...

ct rahani said...

olololo tomeinya dia.. nampak jelas ha gigi 4 batang.. cute..

mama aleen said...

hehe.. gigi 4 batang

Cho Zila said...

anak kecik memang klu gelak mmang hilang rasa sedih...

-gedek! said...

macam tengah gayat je? haha!

mama hani said...

tomelnya..... (^-^)

Norzie hany said...

Comelnya Delisha.

::NureeN:: said...

zura free ke ahad ni, tp nureen tgu eb rojer dlu, klau eb ok baru nureen singgah umah dia hehehe...
sukanya dia.. aunty join bleh

Aishah Jahirah said...

oho...dua gigi atas...dua gigi bawah...so cute...gigi rabbit ni..;p

MRS. K said...

^___________________^

LYAfrina said...

seronok jd kanak2..sntiasa happy..n bla tgk dia org happy kt pon happy..

gigi delisha tu...

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Ni baru betul pengubat stress! Tgk gigi tu patutlah kuat geget! hehehe... Geramnye tgk die senyum mcm tu :))

Salmiza said...

Besonya gigi....kuat nih..hihi

Sharidawati Shahrudin said...

happy je bila tengok anak2 gembira kan? hihi

Izan Ishak said...

sangat ceria delisha! buat penawar stress mmg bagus nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...