Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, July 4, 2012

...WW | Dulu VS Sekarang...

Salam Hari Rabu..
Hari ini agak lambet bersiaran..
gara2 gambar untuk n3 hari ni x de dalam email..
dah di email dari henpon hubby..
malangnye 1 gambar pon x de dalam setiap email..
mencik!!

namun.. blogger tegar akan tetap tegar untuk mencarik ilham untuk merapu.. keh keh keh 
hari nih ai nak tunjuk2 peralatan baru kat opis ai nih..
kiranya ade peningkatan dulu ngan sekarang..

DULU..
air minum kat opis pakai tong biru nih..
kalo nak bancuh air kena masak pakai pemanas air tuh..

tapi 
SEKARANG tidak lagiiiiiii

tekan saja kuar air..
boleh pilih mana satu air idaman kalbu..

psstt.. sebenarnye bigboss dah malas nak isi air dalam tong biru tuh..
staff dia yg sorang nih rajin benor bancuh air.. tuh sebab dia suh ai oder water filter neh..
ai suka!!.. sebab tak payah susah2 nak panaskan air..
muahahahahahaha..

sekian.. n3 WW yang tak bape nak jadik.. belasah jek lahh


14 comments:

mama qistina said...

cantik ,kaler pink letak kat umah pun best jugak nih...ofis kami pakai yang tong biru lagi...

Huda said...

best tu dan memudahkan kan :)

Nens Collection said...

AKU PUNYER TONG BIRU YG HUMBAN ATS FILTER TU..XYAH MASAK R..TP JENIS X COMEY R..YG NI LAWA GILERRR..PINK KARER..HEHE

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

pink!!! sejam sekali is pi minum.. hehe
tapi kat upis is xcanggeh lagi (T___T)

Fieza79 said...

waa memudah kan keje2 membancuh la pasni...

fieza jrg bancuh air kt opis..sepanjang hari kt opis telan air kosong je..

Eliss Mie said...

wah rindunya ofiz dulu :p tapi ofiz sini lagi best. hahahahaa

Anamarza said...

Memang mudah ada filter camtu kan. kat umah ada satu tapi jenama lain :)

Salmiza said...

owh dulu selalu wat air..skrg makin rajin la wat air sis.. Cantik la warna pink...

ct rahani said...

makin rajin la wat air lepas ni kan zura.. cantik filter tuh kaler pink lagik.. hehe..

Aishah Jahirah said...

yg penting mudahkan kita,lagi canggih dr dulu...

..::..aRe-Na..::.. said...

urmm...mudahla pas neh zura nak bancuh air yer..urmm makin rajin la kwn kita ni heheheee

Atia Adina said...

opis saya ada gak benda tu ...tapi duk jauh....kene menapak banyak langkah untuk dapatkan air....kalo nak yang dekat....air dalam tong biru jer....tapi kene bayar....sebulan rm4

Sharidawati Shahrudin said...

yeah samalah kita :)

Izan Ishak said...

kalau ada kat umah sebijik mmg syok juga nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...