Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, July 6, 2012

...K.A.N.T.O.I...

Salam Hari Jumaat semua..
moga kita semua mendapat keberkatan nya..

hari ini ai sangat BZ..
pagi2 tadi kena gi skolah My Anis..
Semalam baru cikgu dia bagi surat suh gi amik report card..
adehhaiii.. nasib baik big boss tak bising sebab last minit baru inform masuk lambat.. nak buat cam ner kan~ 
okeh.. citer pasal amik report card My Anis kita citer kemudian..
tak sempat nak transfer gambar lagi..

hari nak citer pasal budak tecik KANTOI..
hahahaha.. 
layan~

waaahhh.. pestime dapat masuk petiais..sejuknyeee!!
nasib kakak lupa tutup peti ais..hek hek hek..
(dia tak tau papa ngan mama dia ngah skodeng)

Mana mama sembunyik cekelat ek??
rasanya nampak mama makan cekelat tadi..

eh! eh! Mama skodeng eh~
terkantoi plak..hehehehe..

*****************************************

haaaa kau! dah pandai geledah peti ais..
kakaknye bukak peti ais tak tutup rapat.. 
dia senyap2 jek masuk lam peti ais..
saborrr jek lah kan~

nak pecah perut tengok gelagat dia kat celah peti ais tuh..
hahahaahha..

sekian.. n3 budak kantoi..

p/s: kalo dah tahu bukak peti ais tak tau lah ape jadik kan~


18 comments:

Eliss Mie said...

jadi tension la. nuha asal masuk dapur jer buka peti. mcm nak jadi tarzan dh. bukan ada apa pun. tapi mesti gatak tangan nak buka !~

Aishah Jahirah said...

hehee...comel je geledah peti ais...;)

Myra Jay said...

Hheeee, kena tangkap suda..

Bahaya Zura dia panjat camtu..
Elok je dok sendeng ha ;)

Kancilbiru said...

sejukk woh dalam peti ais tu mama...pastu ada macam2 hehehe

ct rahani said...

hahaha kena tangkap akhirnya.. rajin delisha tolong mama kemas peti aiskan.. sama jugak ngan aqeef zura.. so far percubaan nk bukak peti ais lum berjaya.. hehe..

Nens Collection said...

haha..comell jek!!
muka kantoi..hahaha
musti geli hati giler tgk gelagat die..hahaha..

LYAfrina said...

hhehe.. kantoi...

baca kisah ni teringat knangan lya msa kecik..lya dh lupa, tp abg +kakak n mama lya la slalu citer..kecoh setaman tu cari lya hilang.. pastu dgr suara sayup2..rupanya lya myorok dlm peti ais y mama lya basuh..klo org x sdr lya dlm tu..cmner la..

Norzie hany said...

Terkantoi sudah...hehehe.cutenya muka dia.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nafiraa..klu dia dah pandai bukak esbok..habih la semua digeledahnya.hikhik

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Keh3... 'toyol' tecik buat apa kat petiais tu....? kelakarlah delisha ni Zura! Iman tak reti pulak selongkar peti ais maybe sb pintu tu berat dia nak bukak kan...hik3... muah...muah... rs nak cium & geget jek delisha ni tau! ngeeee

Masya said...

hihihihi... dah kantoi pun muke selamba jer.... ;p

Papa Mifz said...

alamak mcm mana leh kantoi nih...hehe

Sharidawati Shahrudin said...

hahaha...damia skrg ni pun sama juga habitnya :)

Atia Adina said...

adam bila dia dengar org buka peti....cecepat dia lari.....suka benor duduk depan peti tu....semua nak usik

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai.. cumil je dia kat situ.. hehe (^___^)

eB said...

ha3... kantoi suda... sp tuh yer? ngaku x ngaku? hik3

..::..aRe-Na..::.. said...

hehhehe..aloloo,comei jek adik ehh masuk lam peti ais hehehe..huh,klu c aidid skrg jenuh zura takat dh reti bukak peti ais tuh..asyik2 nk bukak,dah macam x mo ttutup dh peti ais tu heheheee....

Izan Ishak said...

heheh... comel plak bila delisha nampak mama skodeng dia dok selongkar peti ais tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...