Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, July 13, 2012

...Sudah Dapat Kaki...

Salam Hari Jumaat yang penuh berkat..
moga kita semua sentiasa dalam lindungan NYA..

hari ni ai nak abadikan saat2 terindah seorang Mama..
di saat anak nye mampu melangkah sendirik..
memori yang sangat indah..:)

Pertama kali..
di biarkan berjalan sendiri..
riak wajah nye yang sangat teruja.. 

Jatuh dan Bangun semula..
siap gosok2 lutut lagi..siannn dia..
Anak mama jangan cepat mengalah k..
jatuh bangun tuh memang adat dunia.. 
yang penting anak2 mama jangan cepat putus asa k~

belajar dari persekitaran..
memerhati.. apa yang terjadik di sekeliling nye..

Melangkah dan terus melangkah anak ku..
sehingga ke puncak yang engkau idamkan..

Moga hidupmu berjaya dunia dan akhirat..
doa mama sentiasa bersama anak2 mama..
Sayanggg anak2 mama..

coretan dari hati Mama..

**********************************************************

Haaaaaa... jiwang tak ayat!!
nih salah satu bakat terpendam ai tau..
banyak lagi yg belom di keluarkan.. kalo kuar semua.. konfem korang fengsan..
muahahahahaha..

sebenarnya malam tadi ai tido lambat.. kol 1.30 pagi baru tido..
tu yang mood hari nih lain macam sikit..
malam tadi ai punggah barang masuk rumah baru ko!!
angkat sikit2 mana yang termampu..
bilik anak hampir selesai dah..

harap2 cuti esok boleh settlekan hal angkut semua barang..
dh transfer masuk rumah baru.. ai boleh kemas pelan2 kan~
nak kejarkan sebelom masuk bulan puasa neh..
takut tak larat plak nak hangkut barang bulan puasa nanti..

sebelom tutup n3 hari nih ai nak selitkan pic anak2 dara ai sedang berseronok di taman permainan kat tasik shah alam..




sekian.. n3 panjang cecah lantai.. 





17 comments:

ct rahani said...

baru dpt kaki ye delisha.. pasni makin kurus la mama duk kejar delisha jer.. ekekeke..

wah next week dh ader kt umah baru la ye zura.. beshnya.. tumpang genbira utk zura jugak.. :)

Atia Adina said...

best ar dah dapat kaki...pas ni puas lah mama dia nak kejar

Myvitrd said...

bestkan kalau anak dah boleh berjalan.. anak saya baru 7 bulan.. baru pandai merangkak.. hehehe

Myra Jay said...

Comelnyer tengok..

Myra suka tengok budak2 baru bejalan camni, nampak sangat kiut dan sangat berdikari :D

Cho Zila said...

bestnyer baru dapat kaki.. mmg seronok tengok...
ala sekali2 ayat jiwang kena kasi keluar.....

zh-ena said...

suka tgk anak time jln bertatih

eB said...

siapla kakak, sila kejar delisha yer ;p

maszmadi said...

cayork! cayork! delisha.....

p/s: erm,nanti dah kemas umah jgn lupa update kat sini erk, masz nak tengok umah kak ra, nak curi idea.. hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nafiraa...comel jer dia!.Anak2 yg baru mil;a brjalan ni mmg seronok dilihat...mak-ayah yg trlbh excited kan.takut2 gak klu dia jatuh...

Salina@IbuAqil said...

Alolololo!!
Comelnya..
Lepas ni jenuh mengejar ler yer..
TC & Happy Weekend.. ;)

Masya said...

puas hati dapat tgk banyak gambar delisha.. selalu sekeping 2 jer.. hihihihihihi...

Aishah Jahirah said...

dah dapat kaki..tak menang kaki la pasni dok kejar dia..hehee

Aine Ainun said...

Alahai mst comey kedek2 die jalan,
Saya ble rasekan, seronoknya ibu dpt tgk anak jalan,
semoga sy dpt merasai detik mcm tu jugak;)

puasa ni kat rumah bru la ea...

man said...

aksinya mencuit hati..

..::..aRe-Na..::.. said...

yey...adik dah dpt kaki..pas
ni leh join kakak kesana sini ehh
hehheee....sonok jek tgk aksi 2 badik neh hehheee....sonoknya la aiii..hehehe

Norzie hany said...

Jatuh dan bangun semula...siap gosok2 lutut lagi.cutenya dia masa ni.

Mummy Chubby said...

alahai! comelnya budak baru dapat kaki ni...tak lama lagi makin ligat la dia mengemas umah.hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...