Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 20, 2012

...Mencari Ole-Ole Di KEA FARM | CH...

Salam Hari Selasa..
Hari ini big boss Out station.. tapi tetap bz jugak..
lagi banyak keje nak kena buat..muehehe

okeh sambung citer cuti-cuti CH.. minggu nih tema Cuti-cuti CH jer.. nasib lah korang..muahahaha.. silalah bertabah kawan2ku..muahaha..

hari nih nak coret-coret pasal XTVT hari ke 2 kami di CH.. Lepas dah pekena Sarapan Nasi Lemak.. KAMI pon bersiap untuk 'cek out' dan meneruskan XTVT seperti yang di rancang.. Syukurr.. cuaca dia hari ke 2 sangat2 baik.. dapat lah berjalan dengan selesa..


2 badik menunggu mama dan papa siap angkut barang masuk kete.. 
All in yellow.. sedondon!

Tiba di destinasi KAMI.. mai mai mai!!

Destinasi seterusnya.. Jom kita shopping ole-ole dia Kea Farm!!!
semua dah plan.. datang sini untuk shopping ole-ole.. Bantal stoberi dan FM!!
selain dari pasar malam brinchang.. kat sini pon boleh dapat FM dengan harga RM1 untuk seketul FM.. murah!! Keychain pon boleh dapat harga sama!!

Oleh kerana ai dah borong FM kat Brinchang..
so mai lah kita pakat2 carik bantal stoberi!! lalalalala
bantal2 kat Kea Farm boleh dapat dengan harga semurah RM8.. tapi kami carik yang besar n comel sket laaa.. bukan selalu pon datang CH nih kan~

pilih!! pilih!! pilih!!
macam2 ole-ole ade kat sini..
tapi SEMUA tuh tak termasuk dalam list bajet kami..muahahahaha..
nama pon percutian Bajet.. KENA ikut bajet okehhhh!!!

Pilihan bersama!!
walaupon My Anis tak mo.. tapi tetap kena paksa pilih yang nih jugak..
muahahahaha..

1 untuk My Anis.. muka kena paksa rela beli bantal stoberi..keh keh keh..

1 untuk My Delisha.. dia nih okeh ajer..
terima dengan seadanya.. kecik lagiiii.. cuba dah pandai memilih cam kakak dia..
mau dia geng ngan kakak dia!

Bukti Kami dah jejakkan kaki di Kea Farm.. Destinasi wajib singgah nih!!
untuk borong ole-ole..

Dah abes shopping kita posing dulu sebelom balik~
cer tengok muka My Anis.. muka tak puas ati..muahahaha..
bo layan!!

Kalo datang CH lagi.. wajib datang sini lagi.. InsyaAllah~
okeh.. kita destinasi seterusnye.. seperti yang sudah dirancang..
tapi.. kita posing dulu sementara tunggu papa simpan barang shopping kat Kea Farm tadi!!


 Dua badik.. sweet kan~


kenang-kenangan.. 
Kami tak tido di hotel ini yer kawan2.. posing jer..
muehehehe..

okeh.. citer pasal destinasi seterusnya akan menyusul kemudian.. dah panjang lebar dah nih.. letih dah duk upload gambar.. hehehe..

okeh~ terima kasih sebab sudi baca.. nantikan ole-ole CH dari KAMI untuk pembaca bertuah.. citer dah nak habes lah tu.. hahahaha.. ole-ole untuk pembaca KAMI mesti ade.. sebagai penghargaan dari Kami..

jumpe lagi di n3 CH seterusnyaaa..
tata titi tutuuuuu.. bye bye!



Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

SYANI said...

Kea Farm ni salah satu tempat wajib singgah kalau ke CH.

Myra Jay said...

Myra punya jalan2 kat CH tak abes update lagi ha :)

Kat Kea Farm beli sayur ngan jagung manis tak? :)

Nafira usof said...

Myra..
tak.. beli ole-ole2.. teringin jugak nak beli sayur mayur n jangung.. tapi takut membazir.. sebabbbbbbb.. jarang masak kat rumah.. keh keh keh..

Masya said...

hahaha.. xpe tak tdo janji dapat amik gambar kan.. nape dgn anis tu.. mesti dia nak bantal lg besar kot tak dapat eh..

maszmadi said...

heeeee bantal stoberi..... bestnyer

Papa Mifz said...

Mifz pun ada bantal sebijik mcm tuh...Mifz panggil Berry...kadang2 tidur pun Mifz akan bawak bantal tuh...hehe

azi said...

nafira...
kalau ke CH..semua tu mesti wajib diborongkan....:)

Nens Collection said...

untuk aku ade x bantal n FM tu..ekeke..bestnyerrr..ndok igt nk pesan beli stoberi kering dinung..;)

Nafira usof said...

Nens..
Bantal x de.. hanya keychain n FM jer ade.. keh keh keh..
takpe.. next year kan nak gi sini utk famili gathering.. kan! kan! kan!

Eliss Mie said...

menarik jugak cari ole2 kat situ yer. kenapa anis muncung, x nak yang tu ker? dia nak apa? jahat gila mak :p hahahaha

Daddy Ziyyad said...

kea farm ni mmg wajib pergi kalau naik CH...:)

Cho Zila said...

next visit akak nak duk hotel kat kea farm lak... tempatni memang wajib singgahkan...

Saya Disini said...

bestnye

Zarena Heeney said...

sama la klu ke CH confirm akan memborong FM

Raihana Rr said...

seronok ny dia bercuti bersama keluarga

Zura said...

mesti nk buat GA erk...???

LYAfrina said...

seronoknyer...
klo la lya ke sini..mesti rambag mata nk membeli

Sharinginfoz said...

memang tempat yang menyeronokkan

Aishah Jahirah said...

wah sopping apa tu...muka penat je anis tu...heheh.

Sharidawati Shahrudin said...

sweet je gambar dua adik beradik tu.. puas lah zura makan strawberry ye..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...