Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 8, 2012

...Ole2 Bersama Tempahan Tudung | Terima Kasih Teacher Azimah...

Salam Hari Khamis Semua..
Moga semua sihat hendaknye..cam tulis surat lah plak..

ai kan~ selalu tengok orang pakai tudung mahal2..
teringin jugak.. tapi tak mampu lah den!
mahal benor harganye.. 

suatu hari.. ngah jalan2 BW kat blog kawan2..
ade plak ternampak iklan tudung seakan2 tudung mahal Kat blog Teacher Azimah..
tapi harga dia murah sket lah.. hehehe

boleh plak pilih2 kaler.. pastu saiz boleh request labuh sket..
sebab tudung tuh ditempah dengan tukang jahit..
jenis kain pon boleh pilih.. ade 2 gred kain.. 
senang citer.. semua bulih pilih lah!

pastu mintak izin ngan hubby nak tempah tudung nih..
as always~ Hubby mesti kata OK! muehehehe..
so. hasilnye~

Tadaaaa.. ai pilih warna2 selamat jer..
bulih sarung kat banyak baju.. muahahaha.. baru berbaloi beli tudung mahal yer dok!

yer~ yer~ Teacher Azimah kirimkan sekali dengan FM u!!
FM tu teacher Azimah mmg dah nak kasi dari dulu lagi..
so alang2 dh pos tudung.. Teacher Azimah poskan skali FM tu..

2 ketol lagi ai dapat.. suke! suka! suke!
Amacam?? jeles dop?? jelesss kannnnn! muahahahaha
Teacher Azimah kata.. FM nih sebagai dorongan supaya ai lagi x sabar nak gi CH..
yer~ ai tak pernah gi CH lagi.. InsyaAllah.. KAMI akan jejakkan jugak kaki ke sana..
hehehehe..

Okeh.. sape2 yang berminat atau ngah survey2 kat mana tempat yang boleh tempah tudung ikut kesukaan anda.. leh try terjah kat blog Teacher Azimah.. kat blog dia ade semua detail pasal tempahan tudung nih.. dan kalo nak tanya pape.. leh terus tanya Teacher Azimah.. no telefon ade.. bulih whatsaap jugak.. kekeke..


Sekian.. N3 tunjuk tudung n FM..

P/s: tolong pomot skali lah ni kiranya..:P


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

TeacherAzimah said...

hahaha terharunya! insyaallah lg dua minggu kita nak ke bandng. nnt kita cari ole2 bandung plak utk zura yer ;-) anyway tq sgt for your promotion! appreciate sgt2 ni...

Aishah Jahirah said...

wah dua ketul sekali tu dapat fm...lawa tudung dia...hehee masih stick dengan tudung biasa...

Nens Collection said...

wahh..cantik2!..sesuai dgn sume baju neh..hehe

CH tu bila nk sampai neh..hehe

Norzie hany said...

Cantik color tudung tu.Wahhh bertambah lagi fm Zura ye.

wahida said...

nok, jom kita buat rombongan gi CH nok...aku pun dah lama giler tak gi cameron....huhuhu...

Mummy Chubby said...

mesti byk gila fm collection awak kan...mummy punye koleksi baru penuh kat cpu desktop jek.he he he

Izan Ishak said...

cantik kaler tudung tu zura. nnti kalau pakai gi kije jgn lupa tepek gmbr kat sini tau!

syok tu.. dpt 2 ketul fm lagi. jeles!

eT said...

tudung pon leh tempah kn skang...

Daddy Ziyyad said...

Bagus tu, boleh order tudung utk kasi labuh sikit..sebab ada jenis tudung2 yg branded, mahal...Tapi tak ikut syariat

maszmadi said...

kita pon x penah pi CH lagik... tingin nak pi sana, tapi sekarang musim ujan, macam x best jerk nak pi.. hehe

Papa Mifz said...

wah sampai 2 dapat FM...best2..

yup ada masa g la CH bercuti...mmg best...:)

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Best2! Nak tau secret dulu Marya pun jual tudung! kekekekek...so saya mmg minat berniaga sebab family saya semuanya buat bisnes accept saya & abg! kerja makan gaji...eh, larikk topik! Suka tudung tu ala2 tudung Fareeda kan :)

Best pergi cameroon! Seronok! Pergilah nnt tau! :)

ct cheery said...

bestnyer order brg dpt ole-ole bagai..hehe

wawa said...

sila letak gmba tuan blog dgn tudung baru yer..stakat tgk cenggitu xpuas mata nih!hehehe

ct rahani said...

canti tudung.. fm pun sgt cantik.. jeles nih.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...